Fotbal intern

Borcea nu mai e egalul lui Badea lui Dinamo!

Publicat: 22 mart. 2011
8

Cristi Borcea a pierdut teren in lupta cu Nicolae Badea. Vasile Turcu a decis sa se retraga si i-a cedat toate actiunile lui Nicolae Badea, care este acum cel mai influent actioner. „Vasile Turcu s-a retras din actionariatul SC DINAMO 1948 SA prin vanzarea tuturor actiunilor detinute la capitalul social al SC DINAMO 1948 SA catre Nicolae Badea, respectiv 34.208 actiuni. Nicolae Badea a preluat prin cesiune de creanta si toate imprumuturile lui Vasile Turcu acordate SC DINAMO 1948 SA”, scrie site-ul lui oficial al lui Dinamo. Cristi Borcea s-a indepartat de fotbal de cand a aflat ca este grav bolnav. Seful lui Dinamo a vizitat mai multe clinici din America pentru a se trata dupa ce a aflat ca avea in sange o concentratie de mercur de 5.6 ori mai mare decat cea normal. „Imi place sa cred ca nu am fost otraviti de cineva. Adica, sper sa nu fie vorba de asta. Practic, sunt la un pas de moarte si as vrea, daca… Doamne fereste, mi se intampla ceva… macar sa mor impacat, ca nu am dusmani, ca nu exista oameni care sa imi doreasca raul atat de tare incat sa ma otraveasca. Cred ca este totusi de la niste medicamente pe care le-am luat. Asa mi-au spus si doctorii”, a declarat Borcea in urma cu cateva saptamani.

Vasile Turcu: “Decizia retragerii din actionariat a fost anuntata cu mai mult timp in urma. Am finalizat impreuna cu domnul Nicolae Badea toate documentele necesare. Raman neconditionat sustinatorul lui Dinamo si in raporturi amicale cu toti actionarii clubului. Cred in viitorul sportiv al echipei si raman disponibil sa ajut din noua postura clubul meu de suflet”

Nicolae Badea: “Initiativa retragerii din actionariat i-a apartinut domnului Vasile Turcu. Contributiile financiare si materiale, atat ca sponsor cat si ca actionar, au fost importante pentru sustinerea activitatii clubului. Sunt convins ca domnul Vasile Turcu a fost, este si va ramane in continuare un sustinator si un apropiat al clubului”

Adauga un comentariu