International

Boris Nemtov a fost LICHIDAT pentru ca sprijinea Ucraina si era fan al revistei Charlie Hebdo

Publicat: 01 iul. 2015
Opozantul rus Boris Nemtov a fost „lichidat” pentru afirmatiile sale antirusesti si antimusulmane, a declarat Anzor Gubasev, unul dintre suspectii arestati in dosarul privind uciderea politicianului, in timpul marturiilor sale depuse in prezenta avocatului si citate de cotidianul rus Kommersant, informeaza miercuri agentia de presa Unian. Suspectul a recunoscut ca isi „urmarea” de multa vreme victima, chiar si pe internet si la televizor. Cel mai tare, pe Anzor Gubasev l-a iritat pozitia opozantului Nemtov cu privire la Ucraina.
„Imediat cum a inceput razboiul din Ucraina, Nemtov a inceput sa faca agitatie, se ducea acolo, tinea cuvantari. Apoi se intorcea aici (in Rusia) si afirma ca noi (rusii) nu am face lucrurile cum trebuie, ca ar putea incepe un razboi mondial. Toata lumea s-a pus pe capul nostru, ca nu avem dreptate. Intr-un cuvant, doream sa produc agitatie si sa fac aici (in Rusia) ca in Ucraina”, a afirmat Gubasev.
Nu in ultimul rand, suspectul s-a declarat indignat de faptul ca Boris Nemtov „s-a luat de profetul nostru, sustinand, impreuna cu Obama si presedintele Frantei, Francois Hollande, publicarea de caricaturi cu profetul Mahomed”. „Prin urmare, l-am lichidat. Si asta il asteapta pe oricine va atenta la onoarea musulmanilor”, a declarat Gubasev in timpul anchetei, adaugand ca nu regreta catusi de putin fapta comisa.


loading...

Adauga un comentariu