Stiri si curiozitati

Bote este la pamant! Plange incontinuu si nu-si poate reveni 

Publicat: 26 mai 2019
3

Designerul nu este in cea mai buna perioda a vietii lui, dimpotriva, este la pamant din cauza durerii.

Catalin Botezatu este daramat, a plans incontinuu. Chiar daca suntem obisnuiti sa-l vedem pe Catalin Botezatu merue optimist si vesel, de ceva timp abia daca mai poate schita un zambet.

Asta pentru ca in ultimele saptamani a pierdut trei persoane foarte apropiate, si pentru oricine ar fi greu de suportat. Acum isi jeleste prietenii pierduti.

Totul a inceput cu moartea Zinei Dumitrescu, care pe langa prietena ii era si mentor de foarte multi ani, apoi a urmat decesul tragic al lui Razvan Ciobanu iar la o zi dupa inmormantarea acestuia a murit si Alex Faur, un prieten aproiat.

„De la Zina incoace este o perioada oribila. Am avut niste trairi grele, coplesitoare si ganditi-va ca de la Zina nici nu am putut sa ne luam „adio”. Mereu ma gandesc ca a fost un om extraordinar, care nu s-a inrait in ciuda experientelor extrem de dure din viata ei.

Ne spunea frecvent ca in viata trebuie sa fim corecti, sa traim la intensitate maxima si ne-a invatat sa nu calcam pe cadavre. Zina nu a incercat niciodata sa ne manipuleze sau se ne conduca intr-o directie gresita. Nu mai intalnesti multi oameni de o asemenea calitate morala astazi.

Ei, dupa ea au urmat Razvan, un copil extrem de talentat, si prietenul meu drag Alex Faur. Am plans mult, recunosc. Sper sa urmeze o perioada mai buna si mai linistita”, a spus Catalin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Adauga un comentariu