Celebritati

Bote: ‘Femeia maritata este ideala’

Publicat: 04 mai 2010

Designerul Catalin Botezatu sustine ca femeia maritata este ideala pentru orice barbat.

Intr-un interviu acordat echipei emisiunii PoveStiri adevarate de la Acasa TV, Catalin Botezatu a explicat de ce prefera femeile maritate, chiar daca o astfel de relatie implica si anumite riscuri.

‘Femeia maritata este ideala. Nu are multe pretentii, nu vrea sa o scoti in oras, nu vrea sa te afisezi cu ea… Mai naspa e ca trebuie sa sari de la etaj uneori. Am avut femei maritate, dar am sa respect intimitatea acestor relatii. Din pacate, niciodata nu vei sta cu ele de Paste, Craciun si Revelion, pentru ca sunt cu sotii lor’, a spus Catalin Botezatu .

In acelasi interviu, designerul a mai spus ca de-a lungul anilor a avut de-a face cu gelozia partenerelor lui, Bianca nefiind exclusa de pe lista.

Potrivit spuselor lui Catalin Botezatu , vara trecuta, Bianca Dragusanu a aruncat dupa el cu un pahar de sampanie (gol) deoarece ‘ma uitam mai lung dupa una dintre prietenele ei.

Bine mai Bote, deci ce sa intelegem noi de aici si din ce ai declarat in ultima vreme? Ca femeia ideala e ROSCATA, are SANII MICI si e si MARITATA? Pai Bianca nu prea se incadreaza in tipar…offfloading...

Adauga un comentariu