National

Botez platit cu BANI FALSI in restaurantul lui Adrian Duicu

Publicat: 16 apr. 2014
1
Politistii de la Crima Organizata au deschis o ancheta, dupa ce o familie din Drobeta Turnu Severin a achitat cu bancnote false de o suta de euro decoratiunile de la un botez organizat la restaurantul familiei presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu. Totodata, familia a achitat si chiria localului folosind bancnote false. Botezul a avut loc in ziua de Florii la restaurantul Palace al hotelului detinut in Drobeta Turnu Severin de familia lui Adrian Duicu, aflat in arest preventiv pentru fapte de coruptie. Potrivit politistilor, in urma evenimentului, pe piata au ajuns 1.500 de euro falsi.

Citeste si Presedintele CJ Mehedinti si seful Politiei arestati pentru 30 de zile
 

Proprietara firmei de aranjamente interioare,  care a asigurat decorarea salii, a declarat ca organizatorii botezului i-au achitat contravaloarea serviciilor in patru bancnote de cate o suta de euro, pe care ulterior a mers sa ii schimbe intrucat avea de platit furnizorii. Femeia a mers la o casa de schimb valutar, unde angajatul a verificat banii si a retinut-o pana au venit politistii de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate. In urma verificarilor facute, politistii au ajuns la organizatorul botezului, care a declarat ca a achitat serviciile din banii pe care i-a primit in plic de la meseni.

Citeste si BOMBA. Duicu facea trafic de influenta in cabinetul lui Ponta in prezenta ministrului Radu Stroe
 

Surse din randul anchetatorilor au declarat ca cea mai mare suma de bani, o mie de euro constand in bancnote false care aveau aceeasi serie, au ajuns la restaurantul familiei presedintelui Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, pentru chiria localului. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili provenienta exacta a banilor si iau in calcul inclusiv ipoteza ca tatal fetitei sa fi incercat sa plaseze banii falsi pe piata cu ocazia botezului, potrivit gandul.info.
Adauga un comentariu