Magazin

Botezatu, preferatul Elenei Ceausescu. Vezi cum se desfasurau prezentarile de moda pe vremea dictatorilor

Publicat: 18 mai 2014
1

Catalin Botezatu, manechinul preferat al Elenei Ceausescu! Desi trece prin momente grele, celebrul designer si-a adus aminte cu placere de tinerete si de inceputul carierei sale. Botezatu a povestit cum se desfasurau prezentarile de moda pe vremea dictatorilor. El spune ca Elena Ceausescu l-a placut atat de mult incat i-a facut chiar si buletin de Bucuresti.

Momentele dificile prin care trece acum l-au facut pe Catalin Botezatu sa-si aduca aminte de tinerete. Mai exact, de legatura pe care a avut-o cu sotii Ceausescu.

Citeste si Catalin Botezatu arata infiorator dupa operatie. Poza teribila postata de pe patul de spital

„Nu aveam buletin de Bucuresti, nu am spus asta la concurs. Am sustinut un examen foarte greu si nu am spus ca nu am buletinul. Cand a venit momentul sa fiu angajat nu aveam buletin. Am fost sustinut de fosta ministra a Industriei Usoare pe vremea aceea care a apelat direct la doamna Elena Ceausescu si care in 24 de ore mi-a realizat un buletin de Bucuresti”, povestea Botezatu pentru AccesDirect.

Bote povesteste ca a participat la toate evenimentele de moda ale fostilor dictatori si ca a devenit chiar preferatul Elenei Ceausescu.

„Ori de cate ori aveam prezentari pentru familia Ceausescu si asta se intampla foarte des, pentru ca toti sefii de stat care veneau cu sotiile in Romania aveau parte de un moment de fashion, am devenit si preferatul Elenei Ceausescu. Lucru care m-a ajutat si m-a onorat. Tot timpul, doamna Elena Ceausescu cerea sa ii dea flori Catalin”, povestea Bote.

Citeste si Iubirea SECRETA a lui Catalin Botezatu. Asa ceva nu-ti imaginai in veci

Cu toate acestea, existau reguli stricte pentru toti cei care urcau pe scena si intrau in contact cu sotii Ceausescu.

,,Era o intreaga dementa in backstage! Veneau oamenii de la partid si ne controlau pana si in chiloti! Nu aveam voie sa fim raciti sau bolnavi, pentru ca daca am fi intrat in contact cu Nicolae si Elena Ceausescu, le dadeam microbi„, a mai spus Catalin.

In ceea ce priveste vestimentatia aleasa de Nicolae si Elena Ceausescu, Botezatu spune ca cei doi erau mereu in tendinte si se imbracau foarte bine pentru acele vremuri.

Citeste si Cu ce personaj celebru s-a intalnit Catalin Botezatu in America!

Sursa: rtv.net

Adauga un comentariu