Magazin

Botezatu, pus la punct de Iulia Albu

Publicat: 25 feb. 2013
1

Presa mondena din Romania a fost luata astazi prin surprindere de aparitia unui zvon care sustinea un posibil divort intre Iulia si Mihai Albu.

Destul de discreti, acestia nu au dorit sa comenteze informatia, in schimb, Catalin Botezatu a venit cu cateva sfaturi.

„Imi sunt prieteni si imi sunt dragi. Nu imi doresc sa se intample. Au o fetita superba si ar fi pacat”, a declarat creatorul la Kanal D.

Numai ca Botezatu a fost contrazis imediat de Iulia Albu pe contul ei de socializare.

„Despre eterna dilema marca Botezatu: cocos sau gaina? Nu voi intelege niciodata personajele care apar in presa pentru a comenta viata privata a celorlalti…”, a scris Iulia pe Facebook.

In momentul in care o admiratoare i-a atras atentia ca sunt prieteni, sotia lui Mihai Albu a tinut sa transeze lucrurile:

„Nu inteleg DE CE trebuie sa vorbeasca punct. Nu avem o relatie apropiata, nu ne vizitam, nu iesim la mese, nu ne facem confesiuni”.

Cat despre zvonul divortului, Iulia Albu a scris: „NOI HOTARAM CE, CAND, CUM si DACA. Nu mai veniti in fata usii, nu ma mai panditi in fata blocului, nu mai insistati cu telefoanele. PUNCT”.

Comentarii
  • Cred că această doamnă Albu are ceva probleme de interioritate, în raport cu exterioritatea. Ca să nu spun altfel. La banii pe care îi are, ar trebui să consulte un psiholog/psihiatru foarte bun. Cred că are nevoie de psihoterapie. Să se uite în oglindă când vorbește: parcă macină chibrituri între dinți.

    • Laura, psiholoaga amatoare, daca interioritatea ta are musai nevoie de exterioritatea altora, nu ar trebui să consulti un psiholog/psihiatru foarte bun; oricum nu ai putea accepta ca sunt si oameni carora le place sa-si spele rufele in familie, fara concursul massmedia. Esti doar o normal de asidua cititoare de tabloide, o admiratoare a lenjeriei vedetelor de carton si o tv-consumatoare de inmormantari cu scandal. Mai pe scurt, o tzatza.

Adauga un comentariu