Magazin

Botezatu, scandal urias la „Next Top Model”! Afla de ce era sa ramana designerul fara emisiune pe ultima suta de metri

Publicat: 13 mart. 2014
1

Catalin Botezatu a fost la un pas de a ramane fara show-ul „Next Top Model„! Emisiunea lui a intra in vizorul celor care detin licenta internationala pentru ca nu s-a respectat ideea formatului, aceea de a descoperi, in urma selectiilor, un manechin de talie mondiala.

Surse din Antena 1 sustin ca show-ul „Next Top Model” a fost in pericol de a nu mai figura in grila de programe pentru ca producatorii-mama ai formatului au fost nemultumiti de modul in care au decurs editiile anterioare.

Citeste si: Botezatu: „Abia cand esti la puscarie iti dai seama cat inseamna o clipa de libertate”

„In mod normal, de la „Next Top Model” ar fi trebuit sa iasa un manechin de talie mondiala, insa, la editiile anterioare, castigatoarele nu s-au remarcat dupa terminarea competitiei, asa cum se intampla in alte tari. Regula principala era descoperirea unui model international, care sa se incadreze in standardele cerute de designerii de top si nu o fata frumoasa si atat. In plus, s-a dezbatut si faptul ca, la unul dintre show-uri, o finalista nu mai avea nici macar o sansa sa ajunga pe un podium profesionist, fiindca fata era prea in varsta, lucru inadmisibil pentru cei care au gandit acest program. In aceste conditii, producatorii din Romania au fost atentionati si li s-a pus in vedere sa respecte toate etapele si cerintele formatului mama din America. De la varsta concurentelor pana la fizic, totul trebuie facut ca la carte, in caz contrar, li se va retrage licenta, iar Botezatu va ramane fara emisiunea lui de suflet”, au spus persoane implicate in proiect pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Soc! Catalin Botezatu a aparut asa in club! Uite ce sprancene dubioase avea!

Adauga un comentariu