National

BOTOSANI: Patru frati orfani, CHINUITI si BATJOCORITI intr-o stana. Fetele, de 13 si 14 ani, erau abuzate sexual

Publicat: 27 sept. 2015
1

Abuzuri si orori neinchipuite savarsite de un cioban asupra a patru copii. Fratii, ramasi singuri pe lume, au ajuns pe mana unui monstru care ii exploata la muncile stanei, iar fetele, de 13 si 14 ani, erau si abuzate sexual. Totul a iesit la iveala dupa ce una din ele a reusit sa scape din iad.

Calvarul celor patru frati cu varste intre 6 si 14 ani a inceput dupa ce tatal lor a decedat. Cum mama este foarte saraca si are mari probleme cu alcoolul, un cioban din sat care era prieten de familie s-a oferit sa creasca fratii. Numai ca in scurt timp copiii au ajuns sa faca toata munca la stana.

Cele doua fete, de 13 si 14 ani, au fost abuzate sexual in mai multe randuri de ciobanul de 38 de ani. Totul a iesit la iveala dupa ce una dintre fete a reusit sa fuga la bunica ei si a povestit totul. Femeia a sunat la 112 si astfel oamenii legii au gasit copiii intr-o stare jalnica. Erau plini de paduchi, nemancati si neingrijiti.

Medicii au confirmat toate abuzurile la care au fost supusi copiii. Cei 4 frati au fost preluati de cei de la Protectia Copilului Botosani care i-au dus intr-un centru de plasament. Ciobanul risca acum ani grei de inchisoare.
Adauga un comentariu