Sport

Box: Ciprian Barcanescu a fost cooptat in lotul national de juniori

Publicat: 02 feb. 2000

La finele week-end-ului trecut, sala de box a AS Torpedo Zarnesti a gazduit trialul de box rezervat juniorilor in vederea completarii lotului largit al Romaniei. Printre participanti s-au numarat si pugilisti de la AS Energia Romtabak Iasi, antrenati de Constantin Dreer si Dumitru Agavriloaie. Confirmand forma buna din ultima perioada, Ciprian Barcanescu (categoria 51 kg) l-a invins pe titularul categoriei, Alis Gemie (Constanta), fiind cooptat in lotul national de juniori pregatit de antrenorii Mateescu, Fantana si Burlacu.

De remarcat ca cei doi s-au mai intalnit si la Iasi in cadrul Turneului „Iosiff Mattes„, ieseanul invingandu-l pe adversarul sau fara prea multe emotii. O alta speranta a clubului „Energia Romtabak”, Tudor Budu (categoria 54 kg), a fost invins la limita de Cristian Stan (decizie 2-3), ramanand insa in vederile selectionerilor lotului national pentru urmatorul trial din luna aprilie.

Dupa cum au precizat cei doi antrenori, au fost urmariti in principal sportivii nascuti in anul 1982, cei mai tineri cu un an urmand sa fie triati la urmatoarea selectie. „A fost o actiune reusita si suntem bucurosi ca sportivul nostru si-a confirmat valoare, fiind cooptat in lot. Au participat pugilisti de la toate cluburile de traditie din tara, in fiecare zi fiind programate cate 20 de meciuri”, a precizat unul din tehnicienii sectiei de box de la „Energia-Romtabak”, Constantin Dreer.

In acelasi timp, cei doi antrenori au tinut sa multumeasca sponsorilor pentru ajutorul acordat, cotidianul Ziua de Iasi” (presedinte Florin Asimionesei), Grup FGM (presedinte Vasile Catea), Fabrica de Tigarete Iasi (director D. Amarandei).loading...

Adauga un comentariu