Magazin

Brad Pitt o regreta pe Jennifer Aniston

Publicat: 09 feb. 2009

Prietenii lui Brad Pitt cred ca acesta inca mai are sentimente pentru fosta lui sotie, actrita Jennifer Aniston, la care se gandeste foarte des, informeza site-ul Femalefirst.com.

Potrivit unor surse apropiate lui Pitt, starul din filmul „The Curious case of Benjamin Button / Strania poveste a lui Benjamin Button” este nefericit in relatia sa cu Angelina Jolie si este nostalgic privind perioada in care a fost casatorit cu Jennifer Aniston. „Felul in care vorbeste Brad despre Jennifer ii face pe prietenii sai sa se intreba daca nu cumva, dupa tot acest timp, isi doreste sa nu se fi despartit de ea”, a declarat o sursa apropiata actorului. „Pot sa pariez ca inca o doreste in secret. E mai sexy ca niciodata. Cu siguranta a fost gelos cand a aflat ca s-a impacat cu John Mayer. Brad se simtea el insusi in preajma lui Jennifer”, a mai spus aceeasi sursa.

Brad Pitt a aparut in cel mai recent film regizat de David Fincher, „Strania poveste a lui Benjamin Button”, pentru care este nominalizat la Oscar, si intr-un lungmetraj regizat de Terrence Malick, „Tree of Life”. In prezent, Pitt filmeaza pentru cel mai recent lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „Inglourious Bastards”. Angelina Jolie si Brad Pitt au in prezent sase copii, dintre care trei sunt adoptati – Maddox, in varsta de sase ani, nascut in Cambodgia, Pax, in varsta de patru ani, nascut in Vietnam, si Zahara, in varsta de trei ani, nascuta in Etiopia. In afara de gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline, nascuti pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, in Franta, Angelina Jolie si Brad Pitt mai au o fiica biologica, Shiloh, nascuta in Namibia, in 2006. Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston cinci ani, cuplul despartindu-se in 2005.loading...

Adauga un comentariu