Din lumea filmului

Brad Pitt si Jennifer Aniston au o relatie in secret? Iata ce i-a dat de gol

Publicat: 09 mai 2019
3

Au inceput zvonuri tot mai insistente ca Brad Pitt si Jennifer Aniston au din nou o relatie secreta impreuna, la 14 ani dupa ce au divortat. Intrebat daca este adevarat, starul a exclamat doar „Oh, Doamne”.

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt (55 de ani) si Jennifer Aniston (50 de ani) s-a sfarsit in urma cu 14 ani si au aparut zvonri ca ar avea din nou o relatie in secret. Cei doi sunt din nou celibatari, asa ca nu este greu ca unii sa-i imagineze impacati. Insa, intrebat de paparazii, in ziua de 3 mai, pe o strada din Los Angeles, in timp ce se indrepta spre masina lui Tesla, „Toata lumea vrea sa stie, sunteti din nou impreuna cu Jen", starul s-a amuzat de aceasta idee, raspunzand numai: „Oh, Doamne”, dupa care a adaugat razand: „Hai, o zi buna!”. Cu toate acestea, revista „OK! USA” sustine ca Brad si Aniston schimba mesaje intime in taina. Brad Pitt a incheiat anul acesta in sfarsit divortul de Angelina Jolie, dupa trei ani de contre. Jennifer Aniston a divortat de Justin Theroux, pe motiv ca vrea sa se dedice carierei.

Brad Pitt a fost surprins la aniversarea fostei sotii

Daca noua lor relatie nu a fost confirmata de Brad Pitt, acesta a fost totusi surprins la petrecerea de aniversare a fostei sotii, Jennifer Aniston, la 11 februarie. Pe de alta parte, intr-un inerviu recent, vedeta serialului „Prietenii tai” a spus ca e singura si ca nu cauta in mod special sa-si refaca viata, la aproape doi ani dupa ruptura de Justin Theroux. Revista OK! USA” prezita totusi mesaje despre trecutul lor si ceea ce nu a mers in timpul casniciei lor pe care Brad Pitt le-ar schimba cu Jennifer Aniston in mare secret. Ba mai mult, starul i-ar fi scris chiar fostei sotii: „Nu am incetat niciodata sa te iubesc” si i-ar fi facut o promisiune care „ar putea sa scchimbe totul”. Brad si  Aniston  au fost casatoriti intre 2000 si 2005. Ei s-au despartit dupa ce actorul s-a cuplat cu Angelina Jolie. Acum, dupa ce Brad a divortat de Angelina, se zvoneste ca Brad Pitt si Jennifer Aniston au o noua relatie in secret.

Adauga un comentariu