Fotbal extern

Brandao, aproape de o revenire la Marseille

Publicat: 10 ian. 2012

Revenirea la Olympique Marseille a atacantului brazilian Brandao, care părăseşte clubul brazilian Gremio Porto Alegre, unde fusese împrumutat, este ”singura soluţie realizabilă pe termen scurt, pe plan sportiv şi economic”, a explicat luni antrenorul lui OM, Didier Deschamps.

”Era vital pe plan sportiv să vină un jucător, ţinand cont că alţi patru au plecat la Cupa Africii pe Naţiuni (CAN)”, a adăugat Deschamps, care i-a pierdut pe fraţii Jordan şi Andre Ayew (Ghana), Charles Kabore (Burkina Faso) şi Souleymane Diawara (Senegal), plecaţi să dispute turneul african.

Venirea brazilianului ”rezolvă o mare problemă”, a adăugat Deschamps, care a asigurat că OM va încerca în continuare să se întărească.

Brandao (31 ani), transferat la Olympique Marseille în mercato de iarnă 2008/2009 de la Şahtior Doneţk (Ucraina), echipă antrenată de romanul Mircea Lucescu, a fost împrumutul clubului brazilian Cruzeiro după ce a fost acuzat pentru viol pe 9 martie 2011 de un judecător de instrucţie din Marsilia.

El a fost lăsat în libertate, sub control judiciar, şi s-a confruntat cu cea care a depus plangerea, în luna octombrie, la o convocare a justiţiei din Marsilia.

Jucătorul este acuzat de viol de o tanără de 24 ani, care a depus plangere împotriva sa afirmand că fotbalistul ar fi abuzat-o sexual în maşina sa, cand o conducea acasă după ce petrecuseră într-un club de noapte din Aix-en-Provence, în apropiere de Marsilia, la începutul lunii martie.

”Eu sunt antrenor, eu ţin cont de fapte. Este o persoană care este liberă să joace unde vrea, eu nu mă substitui justiţiei. Nu sunt acolo să vorbesc despre morală, fiecare este liber să creadă ce vrea despre venirea lui”, a adăugat Deschamps, precizand că jucătorul este ”apreciat de coechipierii săi şi de suporteri”.loading...

Adauga un comentariu