National

Branza expirata la Spitalul Pascani

Publicat: 24 mai 2008
1

In urma unui control efectuat de inspectorii de la Oficiul pentru Protectia Consumatorului la cantina Spitalului Municipal Pascani, au fost descoperite 30 de kilograme de branza de vaca cu termenul de valabilitate depasit. Mai mult decat atat, alte doua kilograme de oase fierte si afumate, pregatite pentru ciorba bolnavilor, aveau termenul de valabilitate depasit. Managerul spitalului, dr. Costica Panzaru, recunoaste faptul ca inspectorii OPC au descoperit nereguli la cantina spitalului, aratandu-se nemultumit de activitatea personalului de la bucatarie, acesta promitand sanctiuni drastice persoanelor vinovate.

„Este adevarat ca am avut un control la spital si am fost amendati. Spitalul a fost sanctionat cu amenda de 1.000 lei. Angajatii de la bucatarie se fac vinovati de acest lucru. Vom demara o ancheta interna, iar persoanele vinovate vor fi aspru sanctionate”, a spus managerul spitalului.

Comentarii
  • Dar inspectorii de la DSV cu ce se mai ocupa ?! Sau sunt ocupati cu controale „la comanda” in localitatile unde sunt primari de la PD-L ? Acum Bodea isi permite sa dea ordine celor de la DSV, daca tot a scapat de domnul director Bondoc, dar sa nu se bucure prea mult. Zilele trec si nu se stie daca bucuria va fi de lunga durata…

Adauga un comentariu