Magazin

 Brățări de la Chic Bijoux pe care să le porți cu încredere în această toamnă

Publicat: 21 sept. 2022

A fi la curent cu tendințele modei poate fi o provocare, mai ales când acestea se schimbă într-un ritm alert. Același lucru este valabil și pentru bijuterii. Ca întotdeauna, toamna aceasta există o mulțime de noi tendințe în materie de bijuterii, așa că suntem aici pentru a vă oferi informații despre cum să profitați la maximum de preferatele noastre.

Acest ghid va cuprinde tot ceea ce trebuie să știți despre cele mai recente tendințe în materie de brățări pe care le adorăm și care se regăsesc în magazinul online Chic Bijoux. De asemenea, vă oferim câteva sfaturi excelente despre cum să adăugați detaliile finale la orice ținută.

Brățări cu mărgele

Acestea pot fi realizate din pietre semiprețioase (onix, lava, ochi de tigru, turcoaz, ametist, granat și agat dendritic) și biluțe din aur de 14K și vor adăuga un strop de culoare și interes oricărei ținute. De asemenea, le puteți asorta și suprapune, fie cu alte brățări cu mărgele, fie cu brățări mai simple din argint sau aur. Experimentați și vedeți ce vi se potrivește.

În realizarea brățărilor cu mărgele de pe Chic Bijoux este folosit un fir de silicon elastic pentru o rezistență superioară. Modelul de mai jos – Bratara personalizata – Fluture decupat – este compus dintr-un șirag de pietre de agat dendritic, 4 biluțe de Aur Galben 14K de 3 mm fiecare și un bănuț din Aur Galben 14K.

Brățări cu șnur

Brățările cu șnur își continuă popularitatea pe drumul tendințelor în materie de bijuterii. Acestea pot fi asortate cu ușurință atât în ținutele de zi cu zi dar și în cele mai elaborate. Poți opta pentru modele îndrăznețe cu șnur gros, împletit sau pentru modele cu șnur subțire, dar interesante și atrăgătoare. Ele pot aduce la viață o ținută plictisitoare, eventual însoțite de alte brățări sau câteva piese complementare mai mici și mai subtile (gândiți-vă la inele simple de argint sau la o pereche de cercei mici de aur). De asemenea, reprezintă un element de bază în colecția de bijuterii.

O gamă variată de bratari cu snur de la Chic Bijoux așteaptă să fie descoperită. Șnurul este disponibil într-o mulțime de culori pentru a se potrivi dorințelor tale; pandantivele din aur sau argint disponibile sunt, de asemenea, extrem de variate și de interesante. Multe dintre ele pot fi personalizate, adăugând un plus de strălucire și interes.

Brățări cu lănțișor

Brățările cu lănțișor pot ridica orice ținută simplă la nivelul următor, adăugând un sentiment de eleganță și fără a încărca vizual. Adorăm bijuteriile care combină eleganța contemporană și delicatețea. Aceste modele de brățări sunt o tendință cu adevărat atemporală și se potrivesc cu aproape orice.

Motive, semnificații, simboluri și o emoție puternică – acestea sunt cuvintele care însoțesc pandantivele disponibile pentru acest tip de brățări de la Chic Bijoux. De exemplu, brățara Kindness prezintă o gravura specială: Kindness always comes back (Amabilitatea se întoarce întotdeauna). Este creată dintr-un lanț cu zale supradimensionate de formă dreptunghiulară care este combinat cu un lănțișor delicat cu 2 treceri.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele uimitoare și de actualitate care te așteaptă pe chicbijoux.ro!

sursa foto: www.chicbijoux.ro
Adauga un comentariu