Local

BRAVO lor! Ei sunt politistii din Iasi care au primit titlul de „POLITISTUL ANULUI”! Toti au iesit in evidenta dupa interventii si anchete SPECTACULOASE! FOTO, VIDEO

Publicat: 23 mart. 2018

@ Zi de sarbatoare pentru politistii din Iasi @ Mai multi politisti, de la diferite structuri, au fost desemnati "politistii anului" @ Mai mult decat atat, unii dintre acestia au fost inaintati in grad in urma rezultatelor obtinute

Pemergator ZILEI POLITIEI ROMANE, la sediul Politiei Municipiului Iasi a avut loc festivitatea de recompensare a unor politisti cu felicitari si multumiri scrise si înmânarea de diplome pentru merite profesionale deosebite. Cu aceasta ocazie, seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi, comisar-sef de politie Costel Gâtlan, a dat citire mesajului Ministrului Afacerilor Interne si al Inspectorului General al Politiei Române.

Astfel, 325 de politisti au fost recompensati cu felicitari si multumiri scrise pentru rezultate meritorii în activitatea profesionala desfasurata pe parcursul anului 2017. De asemenea, 120 de politisti, dintre care 43 de ofiteri de politie si 77 de agenti de politie, au fost avansati la termen în gradul profesional urmator. Seful I.P.J. Iasi le-a înmânat plachete politistilor de onoare ai anului 2018.

La categoria ordine si siguranta publica a fost premiat agentul-sef adjunct Ionescu Marius – Serviciul Rutier si agentul-sef principal Ureche Vasile – sef Post Politie Butea.

Categoria investigarea si combaterea criminalitatii: agent-sef principal Harmanescu Mihai – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice si agent-sef adjunct Balanuta Gabriel – Serviciul de Investigatii Criminale.

Citeste si : Ei sunt cei mai tineri politisti din Iasi! Nimic nu le-a stat in cale cand a venit vorba de cariera! In uniforma, au plecat spre un alt drum – GALERIE FOTO

Categoria suport operativ: un politist de la S.A.S. Iasi. Categoria suport misiuni si activitati: agent-sef Tanana Gabriel – Serviciul Logistic si agent-sef Salda Mihai – Biroul Control Intern.

Categoria "premiu special": grupul de lucru constituit pentru combaterea furturilor de animale condus de comisarul-sef de politie Sandu Cristian, împuternicit adjunct al sefului Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, si comisar-sef de politie Svalja Mihai – seful Serviciului de Investigatii Criminale.

De asemenea, a avut loc premierea câstigatorilor concursurilor sportive organizate pentru politistii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi. Totodata, astazi, înainte de începerea festivitatii de avansare, a fost tinut un moment de reculegere în memoria politistului erou sublocotenent post-mortem Donisa Constantin, cazut la datorie, fiind depusa o coroana de flori la monumentul din fata Politiei Municipiului Iasi.

Citeste si : Noii politisti ieseni si-au depus astazi juramanul de credinta – FOTO

Comentarii
 • Iasul e plin de hoti ,in mijloacele de transport ,in piete,magazine ,in talcioc duminica ,de tagani speculanti de tagari ,droguri dar militia doarme si primesc iar premii pt magariile facute ..

 • Lui Pintilei Mihai(adica zis Putin)ce i-ati oferit?Un om care a distruns familia finilor pe care el le-a fost parinti spirituali,un nerusinat notoriu care inca mai are tupeu.Un om de nimic ,care a tradat chiar si pe cei mai apropiati prieteni.Un om care prin fata vorbeste frumos de tine si pe la spate te barfeste si te face in toate felurile.Un om cu cel mai periculos caracter.(CU CARACTER DE CURVA CU DOUA FETE)Rusine Putin!

 • In blocul de țigani din Cantemir când se intra ???? Acolo e cuibul de hoți ‘ dar se pare ca nu vede nimeni de la voi premianților !!

 • Luati degeaba bani de la statul roman. Nu mai protestati si nu mai cereti drepturi banesti s.a. pe care nu le meritati. Daca in Iasi numai la politia locala si primarie se lucreaza, atunci o parte din voi puteti pleca la pensie sau din sistem ca nu se va simti lipsa voastra.. Sa ramana acei oameni competenti care vor o schimbare in bine a societatii in care traim.

 • Misu pintilie un fost militian cu peste 100mil pensie pt ce????????pt :taxe de protectie,combinatii abuzive sub haina statului,santaje si interese personale,dosare facute la comanda profitind de functie ,abuzuri si violuri inclusiv dezbinari de familii violindo si pe fina lui,calcind pe cadavre si oameni nevinovati…etc pt asta primeste pensia de peste 100 mil ron. Ii trebuia si lui un premiu la puscarie unde era asteptat cu vasilina si baeti cu bile .

 • Ce-aveti , mă, cu Mişu Pintilei? Ce v-a făcut? Nici la pensie nu-l lăsați in pace? Nu poa’ sa facă omu’ o combinație că săriți toți cu gura…

 • Astfel de oameni ca pintilie au profitat de sistemul din romania infect care le au permis sa aiba facultati si doctorate nemeritate si blatuite facute prin diferite filiere unde apoi si au permis sa faca combinatii,dezbinari,santaje si escrocherii.Vinovat sistemul care ia acceptat.

 • M . Pntiliei in sensul cuvintului nu a fost politist a fost un infractor care si a carotat colegii pe la spate si urmeaza sa primeasca niste flegme.

 • Tin aici sa felicit pe tovarasul agent sef principal cu atributii de lucrator sub acoperire in loganul unitatii care sta palmat la scoala normala vasile lupu din copou la caminele de pustoaice, tovarasul militian Danila Prepeleac

 • Ingrijorator de multi frustrati pe-aici. Sedintele la psiholog sunt scumpe, va cred! La Socola merge asigurarea medicala, care o aveti…

 • Oare unde erau acesti bravi politisti cand fostul primar isi urmarea amanta cu ajutorul echipelor operative formate din politisti si interlopi ? 🙂

 • Oare n-ar trebui si colegului nostru ASA Mîrlanache de la S 1 sa-i dati o diploma? S-a facut de ras in randul colegilor avand apucaturi anormale……

 • Dl.Ciocan.. care ai fost Politist Comunitar si datorita unora care stii foarte bine ..ai ajuns Jandarm …si mai nou informator la securitate., Mai ai de gand mult sa denigrezi pe dl.Mihai Pintilei care ti-a fost alaturi si la bine si la greu?Vezi ca se stie foarte bine ca tu esti autorul mesajelor murdare pe care le asterni la comentariile acestu; i ziar…Daca nu ai fost in stare sa-ti tii nevasta langa tine, nu este vina nimanui ,asta denota ca tu erai un cocalar de jandarm si fata(adica nevasta-ta) a vrut ceva mai mult , adica un (negroman) ca ala probabil este mai tare in ciocan , mai bazat ca tine oricum…hahahaha

Adauga un comentariu