Local

Bravo! Politistii locali ieseni au facut un stapan fericit! Un hot i-a furat cainele si a incercat sa-l vanda

Publicat: 15 mart. 2018
1

La data de 15 martie 2018, in jurul orelor 09:30, politistii locali din cadrul Serviciului Politie Locala 3, au fost informati de catre lucratorii din cadrul Sectiei a V-a Politie, cu privire la faptul ca o persoana a sustras un caine din rasa Beagle, si se indreapta spre zona Piata Unirii.

Citeste si: Conflict intre tineri, aplanat de catre politistii locali

"In baza semnalmentelor primite, lucratorii institutiei noastre au procedat la perierea zonei, si la scurt timp, in statia Companiei de Transport Public din Piata Unirii, a fost identificata numita B. M. , de 38 ani, domiciliata in municipiul Iasi, in timp ce incerca sa valorifice patrupedul. Avand in vedere aspectele constatate, persoana a fost condusa la Sectia a V-a Politie pentru continuarea cercetarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz", au aratat reprezentantii Politiei Locale Iasi.

Comentarii
  • Asta da stire. Revedem seria de filme consacrate. Il si vedem pe plutonier Capsuna cum il prinde pe Patraulea cu javra furata. Felicitari si multumim pentru zambete!

  • felicitari politistilor.ceva functioneaza foarte bine.seriozitate colaborare intre politisti locali si vigilenta.alaturi de presoane gasite copii pierduti sau dusi la cersit si un catel a revenit la stapani. cu stima d-lor

    • Ai sa-mi bag ****….. cata treaba. Maine sa amendati si o baba care vinde patrunjel la coltul strazii si gata: va facem statuie. Respect domnilor….

Adauga un comentariu