Fotbal extern

Brazilianul Rivaldo ar putea reveni pe teren. Vezi in ce campionat

Publicat: 12 ian. 2012

Fostul internaţional brazilian Rivaldo, caştigătorul Balonului de Aur în anul 1999, este foarte aproape de a acccepta o ofertă venită din Angola, de la vicecampioana acestei ţări, Kabuscorp.

După ce a mai evoluat în Uzbekistan, între 2008 şi 2010, Rivaldo a ales, se pare, o nouă destinaţie exotică, nefiind încă dispus să renunţe la cariera de jucător, în ciuda faptului că va împlini 40 de ani în luna aprilie.

‘Toată lumea se întăreşte, iar noi nu aveam cum să rămanem ultimii. A apărut această oportunitate, de a obţine semnătura lui Rivaldo şi nu vrem să o lăsăm să ne scape. Nu mai este chiar un jucător tanăr, însă este o super-achiziţie, graţie experienţei şi calităţilor sale tehnice’, a declarat preşedintele lui Kabuscorp, Bento Kangamba, citat de cotidianul sportiv portughez ‘A Bola’. Acesta a adăugat că speră ca negocierile cu reprezentanţii lui Rivaldo să se finalizeze în cursul zilei de vineri.

Rivaldo a evoluat la FC Barcelona între 1997 şi 2002, cucerind două titluri de campion al Spaniei cu gruparea catalană (1998 şi 1999), iar apoi s-a transferat în Italia, la AC Milan, cu care a reuşit să caştige Liga Campionilor şi Supercupa Europei (în 2003). El a mai jucat în campionatul Greciei, la echipele AEK Atena şi Olympiakos Pireu, înainte de a pleca în Uzbekistan, iar în cursul anului trecut a evoluat la formaţia braziliană FC Sao Paulo.loading...

Adauga un comentariu