Actualitate

Breaking news! Alina Bica a castigat la ICCJ

Publicat: 19 mart. 2019
1

Aflata in Costa Rica, Alina Bica da inca o lovitura instantelor romanesti. In 20 mai, se va rejudeca apelul Alinei Bica, la ICCJ. Asta dupa ce Inalta Curte a admis contestatia in anulare a Alinei Bica la sentinta de 4 ani de inchisoare cu executare

Elena Udrea si Alina Bica nu au primit azil politic in Costa Rica

In iunie 2018, Alina Bica a fost condamnata la 4 ani de inchisoare cu executare.  In prima instanta, Alina Bica a primit patru ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea faptuitorului, in vreme ce Adriean Videanu a fost achitat pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu. Adriean Videanu a fost acuzat de catre procurorii DNA ca si-a pasat actiunile asupra carora procurorii DIICOT instituisera sechestru sotiei si copilului, ulterior acestea fiind scoase de sub sechestru de catre Alina Bica.

Procurorii sustineau ca, prin instrainarea actiunilor, desi se aflau indisponibilizate ca urmare a masurii sechestrului, "inculpatul Videanu Adriean s-a situat deja in sfera infractionala". In 25 februarie 2014, Alina Bica, printr-o ordonanta data ca procuror-sef al DIICOT, cu incalcarea prevederilor legale de competenta, a ridicat sechestrul asigurator dispus asupra actiunilor lui Videanu.

Comentarii
  • Dupa eliberarea infractorilor Nutu Camataru si a altor 10.000 de criminali si violatori, iată că PSD si rectorul UAIC Iasi Tudorel Toader o elibereaza si pe Alina Bica la fel cum a facut-o cu Sebastian Ghita. Asta este Justitia promisa in Programul de Guvernare PSD ?

    • Roco ,pupa buuci ,tu esti Hastag #,Alina Bica este o victima a sistemului paralel ,Sebastian Ghita este NEVINOVAT ,adica mai incultule ,FAPTA IMPUTATA NU EXISTA .
      Alta intrebare ,pupa buuci ?

Adauga un comentariu