Actualitate

BREAKING NEWS. ATACATORII de la Charlie Hobde au fost GASITI! S-au BARICADAT intr-o casa! – UPDATE

Publicat: 08 ian. 2015
1

Atacatorii publicatiei Charlie Hobde au fost gasiti! Acestia s-au baricadat intr-o casa din zona Villers Cotterets, localitatea Crepy-en-Valois. Toata politia franceza s-a mobilizat si au ajuns la fata locului, incercuind zona.

Un important dispozitiv al fortelor de politie franceze a fost mobilizat in localitatea Crepy-en-Valois, situata la aproximativ 60 de kilometri nord de Paris, unde cei doi suspecti in cazul atentatului de la Paris s-ar fi baricadat intr-o casa, relateaza France 3.
Doua elicoptere Puma pentru transportul trupelor survoleaza in prezent localitatea Crepy-en-Valois, din departamentul Oise, dupa ce suspectii in cazul atentatului de la redcatia Charlie Hebdo au fost reperati la Villers-Cotterêts in cursul diminetii.
Mai multe autovehicule ale jandarmeriei au fost de asemenea observate pe strazile din localitate.
Potrivit postului France 3 citat de Le Figaro, cei doi suspecti s-ar fi baricadat intr-o casa din Crepy-en-Valois.
Comentarii
  • Ziar de cacao. Articole puerile, fara legatura intre titlu si continut, cuvinte repetate obsesiv. M-am hotarit sa nu mai citesc acest ziar. Este singura modalitate de ai sanctiona. Eminescu a fost si un ziarist de exceptie. Probabil daca ar fi trait, ar fi cerut arestare tuturor, de la a acest ziar, pentru omorirea limbii romane. Infractori de drept comun care au facut facultatea la o „hulubarie” particulara si au ajuns peste noapte ziaristi. Ce este jenant este faptul ca ne considera cretini. Ar trebui sa relateze faptele si sa ne lase pe noi sa judecam. Daca stiti un alt ziar local va rog sa postati un comentariu.
    Unde esti tu Tepes Doamne…

Adauga un comentariu