Actualitate

BREAKING NEWS! Decizie PSD Iasi! Organizatia judeteana, sustinere fara echivoc pentru Liviu Dragnea

Publicat: 17 sept. 2018
1

PSD Iasi sustine conducerea PSD si programul de guvernare! In cadrul Biroului Permanent Judetean, intrunit astazi, s-a stabilit, in unanimitate, sa i se acorde mandat presedintelui PSD Iasi, Maricel Popa, pentru sustinerea actualei conduceri PSD, dar si continuarii programului de guvernare.

Dovada suprema ca securistul Victor Ponta minte! Un cunoscut jurnalist face lumina in acest caz

“Dincolo de optiunile sau opiniile mele personale am discutat, astazi, cu colegii din BPJ pentru a stabili un punct de vedere comun in ceea ce priveste situatia interna din PSD. Le-am cerut sa fie deschisi si sinceri. La randul lor, acestia au discutat in aceasta perioada cu membrii si simpatizantii social-democrati din teritoriu. Oamenii sunt multumiti de programul de guvernare si de masurile adoptate de PSD intr-un an si jumatate de la castigarea alegerilor parlamentare.  Motivat de acest fapt, mandatul primit a fost de sustinere a conducerii PSD si bineinteles a guvernarii. In comunitatile rurale sunt in lucru proiectele din cadrul Programului National de Dezvoltare Locala (PNDL), etapa a II-a. Primarii din judet vor liniste si continuitate pentru a putea finaliza aceste proiecte, asa cum s-au angajat in fata locuitorilor pe care ii reprezinta.  Era normal sa avem o astfel de discutie in interiorul partidului. As fi acceptat orice decizie si orice parere a colegilor mei. S-a terminat perioada in care deciziile erau luate de o singura persoana. Asa cum facea Mihai Chirica, in scurtul mandat, in care a fost presedinte al organizatiei.” a declarat Maricel Popa, presedintele PSD Iasi.

 

Codrin Stefanescu: Presupusa scrisoare a contestatarilor lui Liviu Dragnea nu exista. E o bazaconie
Decizia vine in contextul in care 30 de organizatii judetene ar dori organizarea unui CEx cat mai repede, in conditiile in care liderul Liviu Dragnea incearca sa amane CEx-ul. Pe surse se afirma faptul ca o parte dintre liderii PSD din teritoriu pregatesc si o scrisoare deschisa prin care solicita convocarea cat mai rapida a CEx. Totodata, in scrisoarea care va fi depusa la partid vor fi semnalate si nemultumiri aduse de acestia conducerii actuale a PSD. Printre vocile critice la adresa lui Dragnea se numara nume importante precum Paul Stanescu, Mihai Tudose, Nicolae Badalau, dar si alti lideri din PSD.

Comentarii
  • Domnul Popa, tocmai ti-ai taiat singur macaroana. Dragnea va zbura, posibil sa aterizeze si la racoare. Cel care ii va lua locul te va zbura la foc automat,fara drept de replica. Buzatu a fost mai destept, a vazut de unde bate vantul. In cazul lui si al altora,pupatul in ckur are limite. Succes, pupa cat mai e disponibil.

  • VREM FAMIgLIA TRADITIONALA pesede CU AMANTA ! VREM UN DNA FARA PROCURORI ! PENTRU NOi, IESENII, SOARELE RASARE DIN TELEORMAN, RECTE DIN HALEXANDRIA SI DIN VITELE !

Adauga un comentariu