National

BREAKING NEWS: Dosarul lui Klaus Iohannis, REDESCHIS – UPDATE

Publicat: 25 nov. 2014
1

Inalta Curte de Casatie si Justitie admite recursul A.N.I. Acesta se va judeca pe 14 ianuarie. In septembrie 2013, Klaus Iohannis a castigat procesul cu A.N.I.
Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti in principiu judecarea recursului declarat de Agentia Nationala de Integritate in dosarul in care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost reclamat pentru incompatibilitate.
Judecarea pe fond a dosarului va incepe pe 14 ianuarie, cand vor fi citati atat Klaus Iohannis cat si un reprezentant al Agentiei Nationale de Integritate.

Citeste si:Dezvalurile unei foste eleve a lui Klaus Iohannis: „Era un om sobru, autoritar”

Pe 18 noiembrie, sedinta a fost amanata, informatia fiind publicata in sistemul informatic al instantei supreme fara sa fie indicat motivul.
Sedinta de judecata nu a fost publica iar judecatorii trebuiau sa se pronunte pe o chestiune de procedura, respectiv daca recursul ANI este admisibil in principiu.
Dosarul lui Iohannis a ajuns la instanta suprema dupa ce pe 25 septembrie 2013 Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI prin care s-a constatat ca acesta s-a aflat in stare de incompatibilitate.
In aprilie 2013, Klaus Iohannis a fost declarat in stare de incompatibilitate de ANI, deoarece detine simultan functia de primar al Sibiului si reprezentant al municipalitatii in Adunarea Generala a Actionarilor de la SC Apa Canal SA si SC Piete SA. 
Comentarii
  • Ce mai conteaza, daca e neamt inseamna ca e BUN !!!

   Oricum prinde imunitate si iar stam cu dosare suspendate 5 ani de zile daca nu 10, ca si cu Basescu Traian.

   In Romania asta, nu gasesti un om fara un dosar, si sa aiba sanse pentru presedentie.

   Romania lucrului bine facut !!!! Sigur ca da !!!!!!!!!!!!! Nici Ponta nu era bun de presedinte, dar nici Iohannis ! N-ai pe cine sa alegi

Adauga un comentariu