Actualitate

Breaking news! Explozie la fabrica de armament din Babeni – UPDATE

Publicat: 16 mai 2019
1

UPDATE: Un tanar in varsta de 22 de ani, ranit in urma exploziei de la Uzina Mecanica din Babeni a decedat, potrivit ISU Valcea.
Explozia a fost urmata si de un incendiu, dar acesta a fost stins de personalul din uzina. De asemenea, mama tanarului ranit, care se afla in uzina in momentul producerii exploziei, a suferit un atac de panica.

Stire initiala: Explozie la fabrica de armament din Babeni. Conform unor surse, exista cel putin o victima, iar alte persoane au fost ranite.
La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor, dar si echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea.

Rasturnare de situatie in cazul EXPLOZIEI din COPOU! Reprezentantii E.on au fost chemati la audieri! Act de curaj al procurorilor ieseni. Au inceput urmarirea penala impotriva E.on

 

Comentarii
  • E bine ca si ziaristii sa faca deosebirea intre un atelier de timplarie si unul mecanic.Utilajele si tubulatura de aspiratie a rumegusului si prafului, sunt specifice unui atelier de prelucrarea lemnului. Acolo este o fabrica de armanent. Armele si bombele se fac din metal si praf de pusca.

Adauga un comentariu