Actualitate

Breaking news! Gabi Balint a facut INFARCT. In ce stare se afla fostul fotbalist

Publicat: 21 sept. 2019

Fostul international si castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, Gabi Balint, a suferit un infarct in cursul zilei de sambata si este supus in aceste momente unei interventii chirurgicale la Spitalul Fundeni din Bucuresti, anunta sport.ro.

Moment EMOTIONANT pentru Gabi Balint. A inceput sa planga in direct

Gavril Pele Balint (56 de ani) a inceput fotbalul la Gloria Bistrita, iar in 1979 a facut pasul la Steaua, formatie la care a petrecut zece sezoane si la care a cunoscut gustul performantei. Cinci titluri de campion, trei Cupe ale Romaniei, Cupa Campionilor Europeni si Supercupa Europei sunt trofeele pe care si le-a trecut Balint in CV alaturi de bucuresteni. In 1989, ”militarii” incasau un milion de euro din transferul sau la Burgos, formatie de la care avea sa se retraga in 1992.

Prima experienta ca antrenor principal pentru Gabi Balint a fost in 1999, la Sportul Studentesc. In 2001, acesta a fost secundul pentru Anghel Iordanescu si Gheorghe Hagi la echipa nationala a Romaniei, iar in 2002 a facut pasul in Moldova, la Sheriff Tiraspol. Opt ani mai tarziu, Balint a fost numit selectionerul Moldovei, unde a bifat nu mai putin de 17 partide.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit