Actualitate

BREAKING NEWS. Gheorghe Nichita, dus de DNA la Bucuresti. Detalii despre descinderea din Copou – FOTO

Publicat: 30 apr. 2015

Dupa cate se pare, primarul Gheorghe Nichita a parasit chiar in aceste momente vila sa din Copou, fiind insotit de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Primarul pleaca spre Bucuresti, unde va fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu. In aceste momente continua verificarile din biroul edilului-sef, din Primarie, unde sunt aprinse becurile si sunt trase draperiile. Potrivit unor surse, dimineata, primarul nu a raspuns cand mascatii au sunat la poarta, pentru a intra in vila, in vederea efectuarii cercetarilor. Mascatii au fost nevoiti sa sparga poarta si sa dea cu spray pe cainii ciobanesti din curtea edilului, pentru a intra in curte si in locuinta.
 

Comentarii
  • Sa ia dupa el si sefii de deconcentrate pe care I-a spijinit. O sa inceapa incet incet sa vorbeasca lumea despre unele altele. Hai si DNA Iasi la treaba. acum nu aveti la ce sa va mai fie frica. Nichita pleaca la TUBULATURA

    • Pardon!Tocmai de acum s-ar putea sa li se faca frica magistratilor din Iasi ( indeosebi procurorilor DNA Iasi, vajnici urmasi ai combinatoristilor si spagarilor ex-procurori Badarau, Suhan&co;), pt ca tovarasul Nichita, spre a scapa la juma` de pedeapsa, s-ar putea sa inceapa sa denunte potlogariile facute cu (in)justitia din Iasi.Tulburati cred ca sunt si judecatorii – fosti consilieri la Primarie, dar e prea dificil ca DNA-ul sa ajunga sa poata face curatenie la Iasi.

  • Mihaita ai belit-o.Tot radeai de dna uite au venit tre sa fii bucuros ca faci1 mai la beciul domnesc si poate ,ai multe sarbatori.S-a incheiat domnia ta la Iasi,au scapat iesienii de tine .

  • Cit de prosti si cit teatru puteti face militieni ordinari!!!unde mortii *** i spargi usa omului si i omori si ciinii?!!unde fugea?!!!idiotii dracului!!!se gasesc saracii acu sa zica bine a facut dar care nu se gindesc ca datorita primarului avem cel mai frumos mall din tara unde stau ei saraciile care comenteaza toata ziua si toata iarna se incalezesc ca putorile ca sa nu plateasca acasa caldura!!datorita lui avem strazi normale!!!ca Simirad lasase numai gropi si saracie!!!!!Duceti va dracu de panarame care n aveti nici sevici si altceva n aveti ce face decit sa i purtati de grija la primar!!!Sa i sugeti ***!!!!

  • Bai, gramatica!Du-te la scoala generala si invata Limba Romana.Numai asa vei afla ca noi nu mai sintem la scrierea cuneiforma,hieroglife,sau alte timpenii.Dupa aia treci la geografie,istorie,matematica,filosofie…ca tot prost ramii.Cred ca ai facut scoala scriind pe papirus.Iti urez succes in modul primitiv de gindire!

  • Legati minele cu sfoara, ca stiti ca gorila de SERBAN NICOLAE a interzis catusele, ce gorila egoista! numai el vrea s-a le aiba pe minele lui de gorila!

Adauga un comentariu