Magazin

Breaking news! Jandarmii vor asigura paza la metrou

Publicat: 21 nov. 2018
1

Serviciile de paza si protectie la METROREX vor fi asigurate de Jandarmeria Romana, a hotarat Camera Deputatilor, prin promulgarea proiectului de modificarea Legii de Infiintare a Jandarmeriei Romane, potrivit Mediafax.

„Camera Deputatilor a promulgat modificarea Legii de Infiintare a Jandarmeriei Romane pentru asigurarea serviciilor de paza si protectie la Metrorex SA. In termen de 30 de zile se va aproba prin Hotarare de Guvern modul in care se va implementa prevederea legislativa mentionata. Hotararea de Guvern va reglementa asigurarea pazei si protectiei obiectivelor, bunurilor si valorilor apartinand Metrorex SA, cu efective de jandarmi”, se arata intr-un comunicat transmis, miercuri, de METROREX. 

Bomba care sta sa explodeze! Greva la metrou va avea loc

Potrivit sursei citate, dupa aprobarea Hotararii de Guvern – coroborata cu Programul de implementare agreat intre Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilor Interne – serviciile de paza vor fi asigurate de Jandarmeria Romana. In prezent, paza de la metrou este asigurata de o firma privata de securitate.

Adauga un comentariu