Actualitate

Breaking news! Liviu Dragnea si Viorica Dancila, intalnire de ultim moment

Publicat: 06 dec. 2018

Premierul Viorica Dancila si Liviu Dragnea se vor intalni joi pentru a stabili urmatorul pas in razboiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide daca sesizeaza CCR in cazul nominalizarilor in executiv pentru care Iohannis a amanat decizia.  Este vorba despre intarzierea unui raspuns din partea presedintelui Klaus Iohannis in cazul nominalizarilor pentru Ministerul Transporturilor si Dezvaltarii. Seful statului anuntase ca va lua o hotarare in acest sens dupa sarbatorile Centenarului, respectiv dupa 1 Decembrie.

Liviu Plesoianu, scrisoare incendiara in scandalul momentului: SRI+SIE=LOVE

Miercuri, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au luat in calcul sesizarea CCR, in urma unei sedinte de urgenta. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat miercuri ca remanierile din ultima perioada nu au fost facute pentru o mai buna guvernare, ci "de ochii lumii", precizand ca nu a finalizat inca analiza propunerilor de la Ministerul Dezvoltarii – Olguta Vasilescu – si Ministerul Transporturilor – Mircea Draghici. Comitetul Executiv National al PSD a votat, in sedinta din data de 21 noiembrie, noi propuneri de ministri. La Ministerul Dezvoltarii a fost propusa Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsa de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor, iar la Ministerul Transporturilor, a fost propus Mircea Draghici.loading...

Comentarii
  • A cam început să nu mai dea roade ”arătatul pisicii cu CCR”.
    La fiecare piedică hopa, fugim la CCR, fie că este de competența acesteia sau nu! Se va ajunge ca, din cauza unor vicii ascunse de fabricație, prezervativul lui Dragnea să cedeze, Irinuca lui rămânând însărcinată într-un moment nepotrivit. Și în această situație, Dragnea va sesiza tot CCR???

Adauga un comentariu