National

Ludovic Orban este suspect de COVID. Şi-a anulat toate întâlnirile şi s-a autoizolat

Publicat: 05 oct. 2020
Premierul Ludovic Orban uimit
Reacția lui Ludovic Orban la aflarea veștii că Alexandru Rafila a intrat în PSD: „Cu o floare nu se face primăvară”

Premierul Ludovic Orban este suspect de COVID. Ludovic Orban și-a anulat toate planurile oficiale după ce ar fi intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu virusul din Wuhan.

Conform informaţiilor existente până la momentul transmiterii ştirii, premierul Ludovic Orban şi-a anulat toate întâlnirile oficiale pe care le avea. Acesta urmează să fie testat în cursul zilei de luni, 5 octombrie 2020.

 

Ludovic Orban, contact direct cu o persoană confirmată cu COVID

Potrivit surselor media, premierul Ludovic Orban este contact direct cu o persoană confirmată cu virusul COVID. Situaţia a fost generată de faptul că Ludovic Orban i-a acordat un interviu jurnalistului Silviu Mănăstire, de la B1 TV, iar acesta a fost ulterior testat pozitiv cu coronavirus.

Ludovic Orban a mai fost izolat timp de 14 zile

La începutul pandemiei, Ludovic Orban s-a autoizolat. Acesta, împreună cu Guvernul PNL erau contacti direcţi cu o persoană care fusese confirmată cu COVID. În martie, Guvernul PNL a trecut prin momente dificile după ce au fost nevoiţi să stea în izolare mai multe zile.

„Toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu.

Toți senatorii din grupul senatorial PNL au obligația să se autoizoleze.

Nu așteptăm ancheta epidemiologică. Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL.

Miniștrilor prezenți și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. După prelevare, toți se vor izola la domiciliu.

Ca premier în exercițiu, mă voi izola la Vila Lac 1 de unde ne vom exercita toate atribuțiile.” declara la acea vreme Ludovic Orban

Adauga un comentariu