National

BREAKING NEWS. Madalin Voicu scapa de retinere si de arestare – UPDATE

Publicat: 17 feb. 2016
1

UPDATE 15:11 – Madalin Voicu a scapat si de arestare, dupa ce deputatii au votat impotriva solicitarii DNA.

STIRE INITIALA – Deputatii au respins cererea Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de retinere a deputatului PSD Madalin Voicu, fiind inregistrate 170 voturi „impotriva” si 116 „pentru”. Plenul urmeaza sa voteze si in cazul arestarii. Deputatul Madalin Voicu si-a rugat colegii sa nu incuviinteze retinerea si arestarea sa pentru ca va fi o „umilinta ingrozitoare”, el adaugand ca este un „om cinstit”, pe care, daca l-ar da afara nevasata din casa, ar trebui sa isi puna un cort in curtea Parlamentului.

„Va rog sa nu incuviintati retinerea si arestarea mea pentru ca sunt nevinovat si ar fi o umilinta ingrozitoare, pe care o voi suporta, daca Doamne fereste, se va intampla. Dar este inadmisibil sa mi se intample mie si altora asa ceva, chestiuni care tin de un fel de presiune si represiune intr-o tara care se pretinde democratica. Credeti-ma ca eu nu sunt politician, fac politica, sunt un om curat, Accept orice fel de verdict in ceea ce ma priveste cu conditia sa fie adevarul pur. Trafic de influenta. Dragi colegi, nu cred ca cineva dintre dumneavoastra ma poate banui de trafic de influenta, din momemnt ce am atatia prieteni, cunostinte, indiferent de partide sau de succesiune la guvernare sau personaliati si cred ca nici domnul deputat Nicolae Paun nu si-ar fi permis sa ma atraga pe mine, stiind cum sunt eu construit si cum gandesc si cum sunt educat.

Vezi si Aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Madalin Voicu
Nu am facut niciodata o frauda, nu am firme, carnet de conducere si nici internet, nu stiu sa umblu. Va rog sa ma credeti. Nu va pot da decat cuvantul meu de onoare. Fals in declaratii. Asta este cea mai tare. De 20 de ani de cand sunt demnitar toate declaratiile mele se refera la salariile de la Camera Deputatilor, Partida Rromilor si restul de colaborari artistice pe care le-am avut in timpul acesta. Cine poate dovedi ca eu am mintit si am falsificat declaratiile mele de avere? Pe mine, daca ma da nevasta afara din casa, trebuie sa imi pun un cort in curtea Parlamentului. Nu inteleg de ce trebuie sa mi se intample mie asta. De ce am eu soarta aceasta cand eu sunt un om cinstit, curat si fara pete. A, ca am deranjat, ca suntem in an electoral”, a comentat deputatul PSD.

Adauga un comentariu