Actualitate

Breaking news! Mihai Fifor demisioneaza din minister! Care sunt motivele

Publicat: 19 nov. 2018
1

Mihai Fifor a anuntat ca demisioneaza din Guvern. El va pleca de la Ministerul Apararii si se va canaliza pe organizarea din partid. „Am prezentat multumiri doamnei prim-ministru, colegilor, domnului Dragnea pentru increderea pe care mi-au acordat-o in doua randuri ca ministrul al Economiei si ca ministrul al Apararii, am incercat sa fac un mandat cat mai bun si sper ca nu am inselat increderea nimanui. Pe de alta parte am facut o analiza foarte serioasa.

Mihai Fifor, reactie la deciziile europene: "Romania este si va ramane o tara pro-europeana"

Am vazut ce s-a intamplat in ultimele luni si am considerat ca pot sa merg la echipa, in partid, si sa pregatim cei doi ani foarte grei care urmeaza. Cred ca e nevoie sa intarim echipa si sa pregatim proiectele astea extraordinare si importante. Prin urmare am rugat-o pe doamna Dancila si pe domnul Dragnea sa fie de acord sa-mi depun mandatul si sa pot sa merg la partid”, a declarat ministrul Mihai Fifor.

Comentarii
  • Este o practica la comunisti. Cand unul este pus pe faras este pus sa isi dea demisia. Adica, comunistii au si onoare. Nu, omul este pur si simplu un incompetent.

  • STAT împuțit și abuziv condus de nemernici!
    Pentru perioada Serviciului Militar Obligatoriu guvernele (comuniste/democrate) n-au plătit niciodată contribuțiile la fondul de pensii și contribuțiile sociale obligatorii. Tâlhărie, jecmăneală, sclavie. 18 luni din viață pierdute!

Adauga un comentariu