Actualitate

Breaking news! Mihail Vlasov a fost condamnat la inchisoare cu executare

Publicat: 03 aug. 2018
1

Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei – CCIR, a fost condamnat vineri de Curtea de Apel Bucuresti la 9 ani si 10 luni inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii unor foloase, delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata. 

Mihail Vlasov are sanse de a intra la puscarie din nou

Decizia instantei nu este definitiva. 
DNA sustine ca, in perioada 2008 – 2014, Mihail Vlasov, abuzand de functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a intreprins demersuri pentru obtinerea unor foloase materiale personale si pentru persoane din anturajul sau, in detrimentul institutiei pe care o reprezenta.  Potrivit procurorilor, au fost adus grave prejudicii atat Camerei de Comert, cat si SC Romexpo SA la care CCIR este actionar majoritar.

Comentarii
  • Bine bă nea Mișu, bagă mare ! A venit vremea să te mai și să te odihnești. Acolo la bulău e o adevărată pensiune pentru infractorii scoși la pensie, iar dacă ai fost econom în viață sau ești căutat de familie cu ceva potențial, chiar o duci bine. Poți avea și spa că săpun e destul pe acolo.

  • Cum ,,, si aristocratia , merge la inchisoare , Pe cand si legaturile conexe , ? ca doar singur nu aputut maslui atatea decizii judecatoresti

  • Lasă cucoane Mişu ca pușcăria este pentru oameni!
    În lipsa excelentei Dumneavoastră de la domiciliu o sa aibe grija de motan Ex ministrul justiției flebetea dumitale.

Adauga un comentariu