National

Breaking news! Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a fost filata in casa!

Publicat: 24 sept. 2018

In aceasta seara, la Antena 3, este invitata in emisiunea moderata de Mihai Gadea, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, in care povesteste felul in care a fost filata aceasta in propria casa. 

„A fost pusa in miscare o masinarie infernala. Am fost interceptata sase luni de zile. Am avut inclusiv localizare prin GPS”, a spus ministrul Muncii.

„Am aflat de la un amic, care lucreaza intr-o institutie de forta a statului roman, ca a fost chemat la serviciu dupa ce eu am fost eliberata si am facut intalnirea cu alegatorii in centrul Craiovei. I s-a reprosat ca pe imagini aparea mama lui si asta insemna ca el ascunde ceva. Va dati seama ce politie politica a fost in tara asta si inca nu s-a terminat”, a mai spus Olguta Vasilescu.

Amintim faptul ca in cursul zilei de astazi au aparut la lumina niste informatii bomba din dosarul lui Calin Popescu Tariceanu. In casa actualului presedinte al Senatului au fost plantate microfoane, iar timp de sapte ani, acesta a fost urmarit pas cu pas de DNA.

„A fost interceptat in toate conversatiile. Asta arata o urmarire acerba. In ciuda acestei supravegheri tehnice acerbe nu s-a reusit sa se gaseasca nimic compromitator nici in dosarul Microsoft, nici in dosarul cu retrocedarile. Tocmai de aceea au recurs la aceasta jalnica inscenare numita marturie mincinoasa. De altfel, domnul Tariceanu a contestat la Curtea Suprema legalitatea interceptarilor in baza unei decizii a CCR si i-a fost respinsa”, a spus Dan Apostol, avocatul lui Tariceanu.loading...

Adauga un comentariu