Actualitate

Breaking news! Motiunea impotriva lui Toader, amanata din nou. Care este motivul deciziei

Publicat: 09 apr. 2019

Sedinta care ar fi trebuit sa aiba loc maine, in ceea ce priveste votul in cazul motiunii simple impotriva lui Tudorel Toader, a fost amanata. Votarea motiunii se amana pentru ca maine nu ar fi cvorum in plenul Senatului. Mai multi senatori PSD-ALDE ar fi plecat deja in circumscriptiile din teritoriu. Calin Popescu Tariceanu se afla la Washington, iar Serban Nicolae nu se afla in tara. Mai sunt si alti senatori care lipsesc.

Ce decizie s-a luat in cazul motiunii impotriva lui Tudorel Toader

Intentia PSD si ALDE ar fi fost ca aceasta motiune sa treaca. Motiunea ar putea sa se amane pentru saptamana viitoare. Inca exista discutii si negocieri in alianta de guvernare si in Guvern, legate de strategia PSD, in perioada urmatoare.loading...

Comentarii
  • Cristian-Georgel Alexandru, un bărbat de 39 de ani din Brăila, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a violat o fetiţă de 10 ani. Poliţiştii l-au prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale cu un adolescent. Cristian-Georgel Alexandru (39 de ani) este recidivist, fiind condamnat în mai multe rânduri pentru viol, iar o expertiză psihiatrică a stabilit că este pervers sexual, având ”întârziere psihică şi vid emoţional”. Bărbatul şi-a petrecut mai toată viaţa la puşcărie. A fost condamnat pentru trei violuri şi pentru mai multe alte agresiuni sexuale. Obişnuieşte să acosteze femei pe stradă şi să masturbeze în faţa lor.

    Violatorul în serie a fost eliberat din puşcărie cu 1.000 de zile mai devreme datorita Legilor Justitiei aprobate de Tudorel Toader rectorul UAIC Iasi la comandata PSD-ului pentru a-l scapa de puscarie pe Liviu Dragnea.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit