National

Breaking news! Nepoata lui Bercea Mondial a fost pus sub control judiciar dupa ce a lovit cu masina un copil de patru ani

Publicat: 29 iul. 2018
1

Florina Anghel, nepoata lui Bercea Mondial, a fost plasata sub control judiciar, sambata seara, de catre magistratii Judecatoriei Caracal, dupa ce ar fi accidentat cu masina un copil de patru ani si ar fi fugit de la locul faptei.

Magistratii Judecatoriei Caracal au respins, sambata la ora 23.00, propunerea de arestare preventiva formulata de procurori in cazul nepoatei lui Bercea Mondial.
"Dispune luarea masurii preventive a controlului judiciar fata de inculpata fara antecedente penale, pentru comiterea infractiunii de parasirea locului accidentului, pe o durata de 60 de zile. Impune inculpatei Anghel Florina ca, pe durata masurii controlului judiciar, sa nu depaseasca limita teritoriala a judetului Olt, decat cu incuviintarea prealabila a judecatorului de drepturi si libertati. Dispune punerea de indata in libertate a inculpatei, daca nu este retinuta sau arestata in alta cauza. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare", a stabilit instanta.

Acestia sunt avocatii "VIP-urilor" de la DNA! In buzunarele lor au intrat sume consistente de bani

Accidentul a avut loc joi seara, pe o strada din orasul Draganesti-Olt.
"A fost retinuta vineri seara. Ar fi provocat un accident rutier pe raza orasului Draganesti si ar fi fugit de la fata locului. Este vorba despre o fetita in varsta de patru ani, care ar fi traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Femeia este cercetata pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Grigorescu, purtatorul de cuvant al IPJ Olt. Bercea Mondial este cunoscut ca apropiat al lumii interlope din judetul Olt, presa relatand ca acesta a fost implicat in mai multe lupte intre gruparile interlope.

Adauga un comentariu