National

BREAKING NEWS. Perchezitii la Ministerul Agriculturii – UPDATE

Publicat: 08 ian. 2015
1

Procurorii DNA fac perchezitii la Ministerul Agriculturii intr-un dosar de mita si spalare de bani. Prejudiciul este de 400.000.000 de euro!

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, comise in perioada octombrie-decembrie 2014.
Anchetatorii fac noua perchezitii in Bucuresti si judetele Mures, Brasov si Prahova, din care una este sediul unei institutii publice, iar restul sunt sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane, a precizat DNA.
Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca institutia publica unde au loc perchezitii este Ministerul Agriculturii.
Faptele cercetate sunt de luare si dare de mita, precum si de spalare de bani, si ar avea legatura cu atribuirea unor contracte fictive privind Targul Indagra organizat in noiembrie 2014, prejudiciul produs Ministerului Agriculturii fiind estimat la 400 de milioane de euro, au aratat sursele citate.
Fostul secretar de stat Nagy Peter Tamas si secretarul general Virgil Gaman ar fi implicati in acest caz, cei doi urmand sa fie audiati la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.
 
Adauga un comentariu