Actualitate

Breaking News! Primul caz de infecție cu coronavirus din România

Publicat: 26 feb. 2020

Reprezentanţii MAI au făcut anunţul pe care niciun roman nu dorea să îl audă. Din păcate, primul caz de infecţie cu COVID-19 a fost identificat în România. Este vorba de un bărbat din Gorj. Acesta nu a prezentat niciun simptom. Diagnosticul a fost confirmat la Institutul „Matei Balș” din București. Persoana este momentan în carantină. Urmează să fie internată. Persoana infectată a intrat în contact direct cu unul dintre italieni la partida de vânătoare.

 

PRIMELE IMAGINI CU PACIENTUL AICI

„Da, putem conforma. Există diagnosticul pozitiv, realizat la Institutul Matei Bals. Este vorba de pacientul de la Gorj. Mai există o probă în lucru. Vă ținem la curent. Persoana care este în Gorj este în carantină. Urmează să decidem internarea ei”, a afirmat Horaţiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănărăţii.

În acest moment sunt 72 de persoane în carantină în întreaga țară, dintre care 44 sunt la Gorj. Potrivit celui mai recent bilanţ, la nivel mondial se înregistrează peste 80.000 de cazuri de infectare cu noul virus gripal, iar peste 2.700 de persoane au murit, cele mai multe în China.

 loading...

Comentarii
 • Uraaa avem si noi ! Este doar o banala viroza dupa cum au zis autoritatile si unii doctori plus asa se transmite si in social media, deci hai sa bem o palinca sa fim mai sanatosi si sa mergem la slujbe !

 • Romani hai sa bem rachiu ca, cit am de trait nu stiu .
  Consumul de spirtoase tine la departare virusul ucigas.
  Suntem un popor de betivani ,haide-ti sa facem ce stim mai bine ,sa bem alcool si sa ne salvam .
  Cumparati toate bauturile tari pe care le gasiti ca ele sunt antidotul ,alcoolul in singe impiedica luarea virusului ,mai precis virusul nu se prinde de noi .
  Exempu va dau cu microbul de leptospire care se ia din contact cu fecale de sobolani si aici instalatorii din subsoluri beau peste masura pentru a nu se infecta .

 • Dupa perdeaua ,,CORONA VIRUS 2019″ se petrec ,,MARILE PORCARII ” :SUA se apropie tot mai tare de IRAN si nu este departe ziua cand ,,TEMUTII PUCICASI MARINI vor ataca cu DRONELE, Avioanele si racheturile ,,regimul cremenal al ayatolahului ce are prea mult petrol ! DEZINFORMARE, MANIPULARE, , .. Zilnic in lume se cheltuiesc TREI MILIARDE TREI SUTEOPTZECI MILIOANE DOLARI pe fata -CHELTUIELI MILITARE<, IERI au murit de FOAME 22000 de oameni ! Exista medicamente pentru combaterea CORONA, –de la paracetamol la clorochina, tratamente hypertermice, chimioterapice —dar lumea trebuie tinuta in frica, minciuna ,manipulare

Adauga un comentariu