Actualitate

BREAKING NEWS! Protest spontan la Finantele iesene – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 03 nov. 2015
Zeci de angajati ai Directiei Regionale de Finante Iasi au iesit in fata institutiei pentru a protesta fata de decizia Guvernului de a majora salariile cu 60 la suta doar pentru aparatul propriu al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). „Suntem discriminati. De ce se opereaza majorari salariale numai pentru cei de la centru? Si noi muncim la fel de mult”, a spus Cezar Danila, liderul de sindicat al Finantelor iesene. 
Vom reveni cu detalii! 
Comentarii
  • stf….ce salarii aveti la finante?toti shleaurii de acolo aveti peste 2000 de lei , plus tot felul de recompense,plus ca tin contabilitatea la firmele pe care chipurile ar trebui sa le controleze. Niste nesimtiti!

  • CE SALARII MAI VRETI,MUNCITI.ABIA DESCHIDETI GURA CIND VIN CETATENII LA GHISEE,TOTI NISTE AROGANTI SI NEEDUCATI. CINE VA CREDETI,SAU AI FACE LA CINEVA PLACERE SA VA VADA CIT DE NESIMTITI SUNTETI?LASATI,TIGARA ,CAFELELE .PIERDETI 2 ORE PE ZI LA ACESTE VICII,SI PROSTU STA SI ASTEAPTA.CE CREDETI CA SUNTEM SCLAVII VOSTRI,NU UITATI POPORUL VA PLATESTE ,VOI NU PRODUCETI NIMIC,DECIT PAGUBE LA BUGETUL TARI CARE ESTE A CETATENILOR ROMANIEI

  • Lichelele din administratie, vor salarii marite . NU SUNTEM DE ACORD. Poate dezastru asta de la Bucuresti ne va mai deschide ochii si mintea sa nu mai suportam ca oile toate ineptiile.

  • exista mare diferenta intre salariile primite de unii bugetari-magistratura,Curte de Conturi,finante,agentii guvernametale,etc.(mari si f. mari) si cei din alte sectoare bugetare. Este total nejustificata si nedreapta majorarea chiar si cu 1%.

  • Nu exista nesimtire mai mare decat in Romania. Dupa ce maresc taxele locale, accizele, contributiile pentru amaratii cu PFA ( care lucreaza suplimentar pentru ca nu au salariile din Finante) vin si cresc salariile la bugetari si culmea, tot la cei care au salariile cele mai mari – parlamentari, militari, finante.Astia de ce nu se duc la privat sa munceasca daca nu le convin salariile care le au ? Care privat din Romania da unui functionar 3500-4000 lei lunar? Dar vor mai mult , ca doar se farama muncind.

  • am crezut ca protestul spontan este facut de contribuabili pentru ai lua in unghii ca nu mai pot duce povara.Rambursari de tva stiute ca sunt teapa de cand le aproba apoi se fac ca au descoperit fapta si mai pune si politia sa umble noaptea pentru descinderi.Firme favorizate care adun datorii uriase la stat apoi sunt sfatuite cum sa intre in faliment si nu platesc nici darile la angajati iar obligatiile neachitate sunt date la datoria publica si multe altele.Toate hotiile facute cu marele concurs a lor, maresc povara cetateanului, a firmelor medii si mici atentand la siguranta cetateanului si a statului.

  • cand v-a taiat veniturile cu 43% basina voda ca sa aiba nutzi bani de posete nu ati zis nici pis, acu il pupati in **** pe buldog si pe burghiu, pupati-i si or sa vina ei la putere si or sa va taie salariile astea pe care desi sunt mari sunteti nemultumiti….

  • Mari destepti sunteri cu totii. Aveti idee cum functioneaza un mecanism economic? Aveti impresia ca executantii sunt dirijori? Luatinsi adresati-va jignirile ministerului ,nu functionarilor care sunt platiti cu salarii mai mici decat credeti.

Adauga un comentariu