Actualitate

Breaking news! Se cere arestarea procurorului Lucian Onea

Publicat: 27 iul. 2018
1

In aceste momente, deputatul Andreea Cosma a mentionat la un post de televiziune ca va inainta o plangere pe numele procurorului sef DNA Ploiesti. Andreea Cosma sustine ca Lucian Onea a dezvaluit informatii din anchete catre presa si in acest fel se pot compromite multe anchete. 

Breaking news! Lucian Onea si Mircea Negulescu, chemati la Parchetul General

Deputatul a mentionat ca, asa cum se pot dezvalui probele din dosare, asa se pot si pune probe la dosare. Andreea Cosma a mentionat ca va cere arestarea lui Lucian Onea si ca va depune plangerea penala cel mai probabil luni. 

”Fata de divulgarea unor probe din dosare penale care s au aflat in curs de cercetare in instrumentarea procurorului Onea Lucian in calitate de procuror dna ploiesti mentionez ca voi formula o plangere penala cu privire la savarsirea unor infractiuni in legatura cu compromiterea justitiei . Solicit desemenea arestarea preventiva a numitului Onea Lucian avand in vedere ca acesta scurge in presa probe din dosarele pe care le a avut sau le are in lucru apreciind in mod fals ca aceaste probe l ar putea exonera de raspundere ptr propriile fapte . Ori aceste probe apartin unei institutii ale Statului Roman si nu pot fi folosite ptr apararea unor persoane care au savarsit posibile fapte penale

Am suspiciuni asupra faptului ca in acelasi mod acesta ar putea sa si distruga probe din dosare , in disperarea sa de a scapa de raspundere”, sustine Andreea Cosma.

 

Stire in curs de actualizare

Adauga un comentariu