Actualitate

BREAKING NEWS! Se cere retragerea titlului de doctor a lui Kovesi

Publicat: 20 ian. 2019

In aceasta seara, la Antena 3, o informatie bomba a fost prezentata. O noua lovitura pentru fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Se cere retragerea titlului de doctor a acesteia deoarece lucrarea de doctorat a fost plagiata.

Potrivit unui comunicat al Asociatiei GRAUR transmis, sambata, cu titlul "E pur si muove…sau de ce teza lui Kövesi este la fel de sigur plagiata pe cat este de sigur ca Pamantul se invarte", se vor face demersurile necesare prin sesizarea organelor abilitate cu privire la obtinerea unui titlu stiintific garantat de stat prin declaratia considerata a fi mincinoasa a Laurei Codruta Kövesi cu privire la calitatea sa de autor al tezei plagiate.

"Dupa un an de zile de cercetari temeinice suntem in masura sa confirmam ca exista toate argumentele factuale care permit concluzia ca teza lui Kövesi este plagiata, sa confirmam ca decizia elaborata de un organ consultativ al Ministerului Educatiei a fost realizata cu rea-credinta si fara minima competenta profesionala.

Anuntam ca Asociatia GRAUR va solicita Ministerului Educatiei anularea deciziei de neplagiat emise in cauza si retragerea de indata a titlului de doctor acordat in conditii nelegale dnei Laura Codruta Kövesi. Solicitam Ministerului Educatiei sanctionarea tuturor persoanelor implicate in actiunile de analiza lipsita de fundament a deciziei in discutie si anuntam ca Asociatia GRAUR va face demersurile necesare prin sesizarea organelor abilitate cu privire la obtinerea unui titlu stiintific garantat de stat prin declaratia mincinoasa a dnei Laura Codruta Kövesi cu privire la calitatea sa de autor al tezei plagiate", se arata in documentul citat.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit