Actualitate

BREAKING NEWS! Securistul Gabriel Oprea, AUDIAT in dosarul Laurei Codruta Kovesi

Publicat: 16 mai 2019

Fostul ministru al Apararii Gabriel Oprea este audiat la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor in dosarul privind extradarea fostului director FNI Nicolae Popa, in care este anchetata Laura Codruta Kovesi. "Sunt citat ca martor intr-un dosar, cand ma intorc, o sa va spun. Acum aflam", a declarat securistul Gabriel Oprea la intrarea in sediul SIIJ.

Cu ce se ocupa ginerele securistului Gabriel Oprea. Injura oamenii pe retelele de socializare! – FOTO

Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea s-a prezentat, joi, la Sectia speciala pentru investigarea magistratilor pentru a fi audiat in dosarul privind extradarea fostului director FNI Nicolae Popa, in care este anchetata Laura Codruta Kovesi. In acest dosar, fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este cercetata penal pentru abuz in serviciu, luare de mita si marturie mincinoasa. Dosarul a fost deschis in decembrie 2018, in urma unei sesizari depuse de fostul deputat Sebastian Ghita. Acesta a fugit in Serbia, dupa ce a fost trimis in judecata in mai multe dosare de coruptie.loading...

Comentarii
  • O fost, ori n-o fost ? Cum unde, la zofragerie. La cramă, la Chilia-n port. Că, s-o giurat jîrafa că n-o fost. Din partea aialaltă se zic lucruri, cum c-o fost un pic. Acuma, clenciul e clar. Nu puteai să fii și să nu fii, în același timp. Una din două, însă a doua e cu oleacă de pârnaie, mai ales dacă nu iese cini trebuiaște, în alejeri.

Adauga un comentariu