National

BREAKING NEWS. Seful CCR: Votul pentru Sova s-ar putea relua

Publicat: 23 apr. 2015
Seful Curtii Constitutionale a Romaniei (CCR), Augustin Zegrean, a decalarat ca votul in cazul lui Sova s-ar putea relua. Luni, Directia Nationala Anticoruptie (DNA)  a cerut Senatului sa trimita documente intocmite in acest caz. DNA a cerut si toate inscrisurile Senatului privind cererile trimise de procurori in 2014 si 2015. In caz de neconstitutionalitate, votul pentru senator s-ar putea relua. 

Citeste si: Catalin Predoiu: Tariceanu merita o plangere penala

 
Dupa ce responsabilitatea publicarii hotararii in cazul votului din 25 martie a fost pasata de la Biroul Permanent al Senatului la Comisia Juridica si invers, miercuri a fost in sfarsit publicata in Monitorul Oficial, asa cum ceruse CCR pe data de 8 aprilie. Odata publicata in Monitorul Oficial, hotararea poate fi atacata la CCR, iar liberarii au anuntat deja ca vor contesta votul, scrie ziare.com. Augustin Zegrean a declarat, joi dimineata, ca, daca se va da o decizie de neconstitutionalitate, votul dat de senatori in 25 martie ar trebui reluat.
„Daca hotararea nu e buna, va fi declarata ne-buna se va relua votul. Adica vor trebui sa rejudece cererea”, a declarat Zegrean. Jurnalistii au insistat si l-au intrebat pe seful CCR daca ar putea fi vorba de o reinterpretare a votului sau reluarea efectiva a acestuia. „Pai altfel cum? Se reia totul de la capat”, a punctat Zegrean.

 loading...

Comentarii
  • O tara de credinciosi, asta suntem! Un glonte in capul lui Sova este un pacat.
    Eu nu inteleg , in aceasta deliberare , ce cauta adverbul „DACA”!?
    Calin Popescu Nevesteanu, „DINTI CDE CAL” S-A TREZIT IN KOOROOL GOL IN RELATIA CU SENATORII LUI. ACUM O SA PLATEASCA. Sova si-o va lua, impreuna cu Pinochio si cu securistul Ghita.
    VOR SCRIE, IMPREUNA , IN PUSCARIE, „VIETITI AROMATE DE SDOMNI SI DOMNITE DIN SEC, XIX”, ca restul a scris Copos.
    La bulau nenica!!!

Adauga un comentariu