Magazin

„Breaking News” starneşte controverse. Fanii susţin că interpretul nu e Michael Jackson

Publicat: 13 nov. 2010
1

Abia apărut pe piaţă, single-ul „Breaking News” al lui Michael Jackson a şi stârnit controverse. Mulţi fani cred că piesa nu ar fi interpretată de megastar.

Acelaşi lucru l-a afirmat şi sora artistului, LaToya, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey. La insistenţele celebrei realizatoare TV, Katherine Jackson şi-a dat acordul ca la interviu să participe şi copiii starului.

În spatele scandalurilor, bârfelor şi chiar a muzicii, Regele Muzicii Pop era un tată care făcea totul şi orice pentru copii lui. O făcea şi ca să le ofere copilăria pe care el nu a avut-o.

Megastarul nu a ajuns niciodată în spatele gratiilor însă a intrat în alte necazuri care, în cele din urmă, i-au adus moartea.

Cu ajutorul medicamentelor, Michael voia să uite de scandalurile şi controversele din jurul lui. Şi care nu au luat final nici după moarte. Fanii, chiar şi unii membri ai familiei cred că primul single de pe albumul postum al megastarului este interpretat de altcineva.

Comentarii
  • Daaa, sigur ca da, acum vreti sa insinuati ca acest ADEVARAT INGER AL LUMII ar fi meritat sa ajunga la inchisoare, asa-i ??!! In vreme ce toti MARII NEMERNICI AI LUMII si cei care ni L-au ucis fara pic de mila sa se plimbe fericiti pe strazi. E mult prea mult si asa, strigator la cer, ca majoritatea din ei nu dau socoteala nimanui dupa ce au calcat in picioare O ****** VIE , UNICA, pe nume MICHAEL, LUMINA LUMII. Si, ma rog, cine socotiti ca i-au facut atatea uriase nedreptati, scandaluri, barfe ???!! Doar n-oti fi vrand sa spuneti ca si le-a provocat singur ! Asta v-ar mai lipsi . De ce nu aveti curajul sa demascati sa stie toata lumea de adevaratii autori ai cumplitei ucideri ??!! De ce ii acoperiti ??!! Inca ceva : Voi daca ati fi avut parte de asemenea nesfarsite nedreptati, ce ati fi facut ca sa uitati de ele ?? Va puteti oare imagina cat a suferit acest INGER de pe urma noastra, a tuturor ?? Ma indoiesc ! Sa nu va amagiti cu gandul ca oricui i-ar fi fost usor !! Doar sfintii, mucenicii indura cum a indurat EL toate mizeriile lumii care nu L-a meritat !!

Adauga un comentariu