Actualitate

BREAKING NEWS! Tradare la nivel inalt la Palatul Roznovanu! Consilierii primarului nu-l mai vor pe Gabriel Harabagiu – VIDEO

Publicat: 12 apr. 2018
1

Informatii explozive au intrat in posesia redactorilor BZI! Tradare la nivel inalt la Palatul Roznovanu! Consilierii lui Mihai Chirica nu mai vor sa lucreze din nou cu viceprimarul Gabriel Harabagiu.

Citeste si: Rasturnare de situatie! Primaria Iasi, aruncata in aer de o sentinta data ieri la Tribunal! Culisele unui razboi fara precedent in politica ieseana!

Tocmai de aceea, 2 consilieri ai edilului au furnizat PSD material pentru a creste sansele ca social-democratii sa castige in instanta dosarul referitor la excluderea din partid a lui Gabriel Harabagiu. Cei doi consilieri ai lui Mihai Chirica au trimis la PSD o inregistrare de cateva secunde din ultima sedinta de Consiliu Local, cand primarul spunea ca s-a consultat cu mai multi "avocati si judecatori" in speta referitoare la inlocuirea lui Gabriel Harabagiu din CL si implicit din functia de viceprimar.

Citeste sI: Batalie la cutite. PSD Iasi contraataca in scandalul cu viceprimarul Gabriel Harabagiu

Aceasta inregistrare, insotita si de stenograma sedintei de CL de luna trecuta au fost aduse la PSD, cu mentiunea ca declaratia conform careia primarul Mihai Chirica s-a consultat cu judecatori poate fi obiect al unei stramutari a procesului dintre PSD si prefect, pe de o parte si viceprimarul Gabriel Harabagiu, pe de alta parte. Practic, daca PSD va dori sa ceara stramutarea acestui proces va putea invoca foarte usor declaratiile facute de primarul Mihai Chirica referitoare la eventuale consultari pe care le-a avut cu judecatori. Conform statutului lor, judecatorii nu au voie sa ofere consultanta pe spetele ajunse in instanta. 

Comentarii
    • Oare de ce nu intelege acest Hara-laba-giuu ca tot ce a realizat pina acum se datoreaza partidului , acum dupa ce l-a folosit partidul l-a aruncat la gunoi….gataaa !!! apropo mai limbricoid :tu ai fost ales pe o lista de partid nu individual ca nu te vota nici familia asa ca lasa-o mai moale ca ai fost ales de iesieni ! Si in tot acest timp noi locuitori Iasiului avem de suferit ca nu are cine se ocupa de administrarea lui….strazi pline gropi,gunoaie, praf,cetateni revoltati de deciziile primariei de a construii peste tot fara un consult prealabil cu votantii , asta spre bucuria jegurilor de investitori imobiliari !

  • Nu înțeleg de ce ,,se luptă” primarul Chirica, pentru viceprimarul Harabagiu ? ceva e ,,cusut cu ață neagră”. Domnule, dacă te-a dat afară din partid și ,,îți place” politica așa mult, caută naibii alt partid care te va accepta și luptă pentru el. Gata. Nu se poate, nu se poate. Ce tot te ,,milogești” în halul ăsta ? ba să te primească înapoi, ba să-ți recapeți postul… e penibil. Cetățenii Iașului nu sunt datori să asiste la ,,circul” ăsta de tot râsul. E nasol și pentru ei, că se fac de râs în continuare și la viitoarele alegeri șansele vor fi nule. Lamentabil. Apropo de post: se va scoate la concurs postul de director de la Casa Studenților ? sau îl va păstra și pe ăla ?

  • Ce stire si ce ,,proba” de 2 lei. A spus probabil Mihai Chirica că s-a consultat cu avocații judecător sau cu diferiți juriști . Dar a spus Mihai Chirica că s-a consultat cu Judecători din Iași ? Dacă o să ascultați înregistrarea o să vedeți că nu a pronunțat cuvântul Iași legat de juriști cu care s-a consultat și cu atât mai puțin nu s-a referit la judecători din Iași . În primul rând trebuie să dovediți că el chiar s-a consultat cu niște judecători . În al doilea rând trebuie să dovediți că acești judecători activează în Iași și abia după aia să faceți nemotivata și proasta cerere de strămutare . Cred că marele jurist de la PSD. sau marele avocat care reprezintă ar trebui să mai pună mâna pe carte .

  • Ce fată de gherțoi are cioranul ăsta de Habarnagiu! Ce fapte memorabile o fi făcut ciumetele ăsta de e așa de indispensabil ? Nu îi înțeleg pe liberali,ăștia erau făcuți muci la fiecare ședintță de haraselu Gabelu și acum îl pupa-n dos!!! Ei de asta nu vă Votează lumea ma Boz,sunteți niște duplicitari,niște pigmei politici. Haraselu oricum o sa fie scos în șuturi,cariera lui politică ca și a lui Chirică se fini la comedi …

Adauga un comentariu