Actualitate

Breaking news. Viorica Dancila, declaratii din America: ”Vom muta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului! ”

Publicat: 24 mart. 2019

Viorica Dancila face acum o declaratie din America, unde se afla in perioada 23-26 martie pentru a participa la Conferinta Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), potrivit Guvernului.

"Dupa cum stim, presedintele Donald Trump a deschis Ambasada Statelor Unite la Ierusalim. Acest pas, admirabil si curajos, ne-a impresionat pe mine, Guvernul meu si poporul roman. Mutarea ambasadei americane este emblematica si demonstreaza legatura puternica a valorilor dintre poporul american si cel israelitean. De asemenea, acest gest a lansat, la nivel international, un proces de reflectie.

Iata ce a discutat Viorica Dancila cu reprezentantii companiilor americane – VIDEO

Acest gest a lansat la nivel international un proces de reflectie. Guvernul Romaniei a initiat un proces de evaluare a oportunitatii mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim. Sunt incantata sa anunt astazi, ca dupa finalizarea analizei de catre toti actorii constitutionali implicati in procesul decizional si in deplin consens, eu ca premier si Guvernul pe care il conduc, vom munta ambasada Romaniei la Ierusalim, capitala Israelului”, a declara Viorica Dancila.

Totodata premierul Romaniei a mai anuntat ca va avea loc o sedinta comuna intre Guvernul Romaniei si cel al Israelului.

Declaratia premierului Romaniei a starnit ropote de aplauze.

 loading...

Comentarii
  • Daca PSD a vandut tara UDMR-ului pentru a vota Legile Justitiei pentru a-l albi pe Tariceanu din ALDE si pe LIVIU Dragnea din PSD, de ce sa nu vanda tara celor din Israel ?

    Am auzit ca evreii vor primi pensie compensatorie din partea Guvernului PSD, intre timp, pensionarii trebuiau sa primeasca mariri de pensii pe 1 ianuarie 2019 dar au fost amanati pana in septembrie pentru ca nu erau bani

  • BRAVO DĂNCILĂ !!! IM.BECILII NU AU CUM SĂ ÎNȚELEAGĂ INTERESELE ROMÂNIEI ȘI SE AGAȚĂ DE MINCIUNILE OBOSITULUI GÂNDITOR WERNER . UNEALTA WERNER ADUCE DESERVICII ȚĂRII, TREBUIE ÎNLĂTURAT PRIN VOT DE LA CONDUCERE .

Adauga un comentariu