Curiozitati

Breaking. S-a aflat cine sunt romanii asasinati in Costa Rica. Ionut George Otelac si iubita lui au fost impuscati pe strada

Publicat: 11 sept. 2019

Ionut George Otelac avea 38 de ani, iar in masina, alaturi de el, se afla fotomodelul Raquel Maria Gamboa, in varsta de 25 de ani. Atacul a avut loc la 12.30, ora locala, iar din primele informatii reiese ca ar fi fost vorba despre un asasinat la comanda.

Ionut George Otelac si Raquel Maria Gamboa se deplasau prin centrul orasului Alajuelita, din provincia San Jose. Doi motociclisti imbracati in negru s-au apropiat de masina condusa de roman si au tras asupra ei de mai multe ori. Ionut George Otelac a pierdut controlul volanului si s-a izbit de un autoturism care era parcat pe margina drumului. In urma impactului, masina celor doi – despre care se spune ca ar fi fost iubiti – a luat foc. Ionut George Otelac si Raquel Maria Gamboa au murit pe loc.

”Fata parea ca il imbratisa pe barbatul cu care era. Parca ar fi vrut sa-l protejeze. A fost ceva oribil. Eram in autobuz si urma sa cobor cand am auzit impuscaturile. Apoi masina a luat foc. Daca nu ar fi intervenit un domn cu un stingator, cei doi ar fi ars complet inauntru. Nu mai poti fi in siguranta niciunde”, a declarat un barbat, potrivit observator.tv.

Ionut George Otelac, implicat in traficul de droguri

Presa din Costa Rica a publicat informatii despre Ionut George Otelac, scriind ca acesta a fost arestat, in 2001 -pe aeroportul din Juan Santamari – pentru trafic de droguri. Asasinii celor doi nu au fost, inca, identificati. Autoritatile presupun ca atacul „in stil mafiot“ este urmarea luptelor teritoriale care exista in cantonul respectiv si in orasele din apropiere, acolo unde grupuri de criminalitate organizata se ocupa cu distributia drogurilor.

Imagini AICIloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit