Magazin

Brenciu si Moga, scandal monstru la „Vocea Romaniei”

Publicat: 11 nov. 2013
1

Duelurile muzicale din prima editie de confruntari de la „Vocea Romaniei” au fost apa de ploaie pe langa duelurile verbale acide dintre „antrenorii” Horia Brenciu si Marius Moga.

Disputele lor sunt deja celebre, dar acum cei doi au atins apogeul. Moga a fost parca mai dur ca niciodata cu al sau coleg. „Ai castigat al doilea sezon cu Julie si n-o vad nicaieri, nici pe radio, nici pe tv, ma baiatule. Imi pare rau sa zic, dar degeaba castigi daca nu ai ce sa le oferi dupa aia”, i-a spus Marius lui Horia.

Replica acestuia din urma nu a intarziat: „Oricate premii de creatie ar lua Moga, tot Brenciu e cel mai bun. Tu vorbesti de radio de parca tu le dai la fiecare cate un radio. Mai bine ti-ai deschide un magazin de electrocasnice”.

Apoi, Brenciu l-a tras de urechi pe Moga dupa prestatia a doi dintre elevii „Micului Mozart”, Angelo Simonica si Eliss Opris. „Nu cred ca s-a potrivit aceasta piesa („Papa Was a Rolling Stone”, n.r.) lor”, a fost Brenciu de parere.

La finalul acestei a saptea editii, totusi, Brenciu a vrut sa faca pace cu Moga si l-a imbratisat, dar gestul lor nu a fost credibil, potrivit celor prezenti la inregistrarea emisiunii.

Conform Kantar Media, PRO TV a inregistrat sambata, in intervalul orar 20.29-23.32, la nivelul intregii tari, o audienta medie de 13,7 puncte de rating si 28,8% cota de piata, de peste trei ori mai mult fata de Antena 1, clasata pe urmatorul loc, cu 4,1 puncte de rating si 8,6% cota de piata. Astfel, in medie, „Vocea Romaniei” a fost urmarita de 2.615.000 de telespectatori din toata tara, iar in „minutul de aur”, 21.23, chiar de 3.250.000 de telespectatori.
Adauga un comentariu