Cancan

Brigitte Pastramă a fost jefuită de Tanța. Cum arată femeia care a fugit cu toate încasările

Publicat: 18 sept. 2020
Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă a fost jefuită. Soția lui Florin Pastramă este foc și pară după ce a fost furată de una dintre angajatele de la șaormerie. Acum, bruneta a făcut un apel la prietenii virtuali pentru a o găsi pe tânăra care a subtilizat încasările pe o zi întreagă.

Incidentul neplăcut a avut loc la șaormeria pe care o deține Brigitte, împreună cu soțul ei. O angajată ar fi luat încasările din ziua respectivă și ar fi dat bir cu fugiții. Tânăra este de negăsit, iar vedeta a făcut un apel la prietenii virtuali.

Brigitte Pastramă a fost jefuită de o angajată

Soția lui Florin Pastramă nu a precizat de ce sumă ar fi vorba însă este înfuriată la culme. Astfel, Brigitte nu stă cu mâinile-n sân și vrea ca tânăra să fie pedepsită pentru fapta sa. Mai mult, a lansat un apel și pe contul de socializare în speranța că o va găsi pe presupusa hoață.

„Dragi prieteni, vă rog să mă ajutați să o găsesc. Această fată, Tanța o cheamă, a lucrat câteva zile la shaormerie, până marți, când a fugit cu încasările pe o zi întreagă! Vreau ca toată lumea să mă ajutați să-i găsesc contul de fb, nu se poate să rămână nepedepsită! Vă mulțumesc”, a scris Brigitte pe contul ei de Instagram.

Brigitte și Florin Pastramă vor să vândă șaormeria

Brigitte și Florin Pastramă încearcă să își vândă șaormeria. Potrivit unor surse, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania „La Bariera Baicului SRL” are ca obiect de activitate „restaurante” și un capital social de doar 200 de lei. Aceasta a luat naștere în urmă cu aproximativ un an și aparține asociatului unic Florin Pastramă.

Conform datelor raportate de Registrul Comerțului, fosta doamnă Năstase pare să fie doar o angajată la shaormeria de pe Fundeni. Florin Pastramă cere, acum, 57.000 de euro pentru șaormerie, însă, prețul este negociabil.

„Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua friteoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu touch, sistem de monitorizare video si alarma. Spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”, se arată în anunțul publicat pe OLX.

Brigitte a fost închisă pentru tâlhărie

Culmea, în trecut, Brigitte Pastramă a făcut pușcărie pentru lipsire de libertate și tâlhărie. La vremea aceea conducea un club de noapte și i s-a pus pata pe un angajat. Astfel, ea l-a sechestrat pe acesta și l-a tâlhărit, iar fapta ei nu a rămas fără urmări. Bruneta a stat doi ani după gratii din pedeapsa de trei ani și jumătate pe care a primit-o.

„Eram naivă, nu știam mai nimic despre afaceri. De aici mi s-au tras problemele. Am avut o altercație cu un gestionar care îmi datora o sumă imensă, un milion și jumătate de euro”, povestea în urmă cu ceva timp Brigitte.

După cum se vede, istoria pare să se repete din moment ce Brigitte Pastramă a fost jefuită.

Adauga un comentariu