Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă, dezamăgită de foștii chiriași. Ce a găsit în locuința pe care o închiriase

Publicat: 12 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Brigitte Pastramă dezamăgită de foștii chiriași. Ce a găsit în locuința pe care o închiriase
Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte Pastramă și-a vizitat apartamentul pe care l-a dat spre închiriere, iar ceea a ce a găsit după plecarea celor care l-au locuit temporar a îngrozit-o de-a dreptul. Concluzia: casa vedetei trebuie renovată complet.

Brigitte Pastramă s-a confruntat cu un real șoc atunci când și-a găsit apartamentul de lux aproape distrus, după plecarea chiriașilor. Vedeta a fost dezamăgită profund să găsească multe lucruri stricate, printre dușumea și pereți.

Mai mult, diverse obiecte din casă au fost pur și simplu…furate. Bruneta și-a dat imediat seama că unele lucruri cumpărate de ea s-au făsut dispărute, însă răul fusese deja făcut.

„Așa e când ai chiriași. Sunt găuri peste tot. Trebuie renovat. Au nenorocit și pe jos. Îmi lipsește un covor de aici, știu sigur”, a spus Brigitte Pastramă resemnată.

Brigitte Pastramă, dezamăgită de foștii chiriași

Între timp, Florin Pastramă contoriza pagubele, parcă făcând deja calculele și punând la cale planul de refacere a apartamentului.

În final, Brigitte a decis: va vinde apartamentul de fițe și își va plăti datoriile la bancă. Acesta însă, nu este singurul motiv pentru care vedeta vrea „să scape” de locuință.

„O să vând apartamentul și o să scap de credit să nu mă mai batjocorească Robi, să nu mai spună că trăiesc din credite”, a dezvăluit Brigitte, în show-ul „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Adauga un comentariu