Cancan ultimă oră

Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice: „Am făcut embolie pulmonară”

Publicat: 23 aug. 2022
Brigitte Pastramă la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice Am făcut embolie pulmonară
Brigitte Pastramă, la un pas de moarte din cauza intervențiilor estetice

Brigitte Pastramă arată extrem de bine la 42 de ani. De-a lungul anilor, soția lui Florin Pastramă a apelat la numeroase intervenții estetice. Vedeta a vorbit despre acest subiect și a spus care este, de fapt, motivul pentru care a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Deși a fost la un pas de moarte din cauza lor, Brigitte a continuat să își facă modificări.

Brigitte Sfăt are 20 de operații estetice, declarând și ce anume a determinat-o să apeleze la esteticieni de atâtea ori. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că s-a operat din cauza reproșurilor venite din partea bărbaților din viața ei.

Brigitte are 20 de operații estetice

Vedeta avea trăsături frumoase încă din adolescență, dar trecerea timpului și-a pus amprenta asupra fizicului ei. Astfel, Brigitte a decis să facă unele modificări, motiv pentru care a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Soția lui Florin Pastramă a dezvăluit ce a determinat-o să ajungă la acest procedeu.

Brigitte Pastramă a recurs la operațiile estetice cu ani în urmă. Vedeta a mărturisit că are peste 20 de operații estetice, majoritatea fiind la nivelul sânilor. În timp ce unele au reușit să aibă efectul dorit, altele i-au pus viața în pericol brunetei.

Brigitte și-a schimbat de patru ori implanturile mamare, și-a făcut implant de sprâncene și a apelat o rinoplastie. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că a fost la un pas de moarte din cauza unor intervenții estetice.

„De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate”, a declarat vedeta.

Brigitte Pastramă, despre operațiile estetice: „Le-am făcut pentru bărbații de lângă mine”

Brigitte Pastramă și-a dorit întotdeauna să arate foarte bine și nu s-a ferit niciodată să recunoască că a apelat la operații estetice. Vedeta a mărturisit și motivul pentru care a recurs la diferite proceduri care i-au schimbar înfățișarea. Aceasta spune că a fost influențată direct și indirect de bărbații din viața ei.

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sâni așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele. Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”, a declarat Brigitte la un post de televiziune, relateaza wowbiz.ro.

 Brigitte a făcut patru operații de schimbare a silicoanelor, a apelat la rinoplastie, și-a pus grăsime în poster și și-a pus fire în buze. Bruneta nu vrea să se oprească aici. Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că vrea fire de întinerire.
Adauga un comentariu