Stiri si curiozitati

Brigitte Sfat, adevarul despre relatia tensionata cu Catalin Morosanu si Otniela

Publicat: 16 mai 2019

Brigitte Sfat si-a facut prieteni in emisiunea de supravietuire, dar si dusmani.

Brigitte Sfat l-a cunoscut, la ferma, pe Florin Pastrama, cu care urmeaza sa se si casatoreasca, dar s-a ales si cu inamici. Bruneta a marturisit ca a decis sa nu mai tina legatura cu Otniela, iar pe Morosanu l-a scos si pe el de la suflet.

Brigitte, in relatii tensionate cu Otniela si Catalin Morosanu. Primele declaratii

„Cu siguranta voi ramane in relatii bune cu toti „banditii”, in afara Otnielei. Pentru ca au pus foarte mult suflet si pentru ca si ei il iubesc pe Florin. Sunt familia mea prin adoptie. In ferma, am actionat doar cu sufletul. Din momentul in care m-am indragostit de Florin am votat doar ceea ce a votat si el. Am fost alaturi de el si l-am sustinut. Acest lucru a atras un „hate” mare de la ceilalti „fermieri”. Lui Morosanu, pana in acel moment, i-am spalat hainele si mi-am impartit mancarea cu el, pentru protectie si sustinere, dar in momentul in care m-am indragostit de Florin, am incetat sa mai fac aceste lucruri pentru Morosanu, deoarece il deranja pe Florin si mi-am concentrat toata atentia pe cel de care m-am indragostit”, a spus Brigitte Sfat pentru click.ro.

Brigitte vorbeste foarte frumos despre Florin Pastrama, barbatul cu care a decis sa se casatoreasca in curand.

„Florin este, in primul rand, cel mai frumos suflet care a reusit sa ma faca sa ma deschid intr-atat incat sa nu mai am nici o masca. Sa fiu goala, doar eu si sufletul meu in fata lui. Nu mai aveam puterea, banii, faima, frumusetea, ambalajul pe care le am afara. Eram eu si sufletul meu in momentele cele mai cazute. El s-a indragostit de asta, de mine asa cum m-a nascut mama mea. Si stiu ca alaturi de un om care a avut puterea sa vada si sa iubeasca doar atat, voi putea sa construiesc totul. Impreuna vom razbi totul", a mai spus Brigitte Sfat.loading...

Adauga un comentariu